Yardım mi 6 twrp siliniyor

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
arkadaşlar merhaba telefona son sürümü kurdum twrp olarak 3.2.1.1sagit versiyonunu yüklüyorum yeniden başlattıktan sonra twrp gidiyor, bir düşük versiyonu olan 3.2.1.0 kurdum onda da aynı sıkıntıyı yaşadım ne yapabilirim?

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonun sürümü 9.5.6.0 oreo 8.0.0

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
telefonun sürümü 9.5.6.0 oreo 8.0.0

twrp'yi kurduktan sonra recovery modunda yeniden başlatmanızı öneririm. eğer yine twrp gidiyorsa, twrp kurduktan sonra magisk programını kurarsanız çözüm olabilir

Oyla:

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
twrp'yi kurduktan sonra recovery modunda yeniden başlatmanızı öneririm. eğer yine twrp gidiyorsa, twrp kurduktan sonra magisk programını kurarsanız çözüm olabilir
ilk dediğinizi deneyeceğim, fakat şöyle bir sıkıntı var verileri sıfırlamam gerekiyor sanırım twrpnin dosyaları okuması için buda her şeyin silineceği anlamına geliyor

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
ilk dediğinizi deneyeceğim, fakat şöyle bir sıkıntı var verileri sıfırlamam gerekiyor sanırım twrpnin dosyaları okuması için buda her şeyin silineceği anlamına geliyor

üreticiler kendi recovery dosyalarının kullanılmasını sağlamak için custom recovery yüklenirken tüm datayı sildirebiliyor. twrp istiyorsanız başka şansınız olmayabilir ama bu veya başka forumlarda bir araştırın belki silinmeden yapmanın bir yöntemi vardır.

Oyla:

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
teşekkür ederim umarım twrp silinmez data kısmı bir şekilde hallederim

[doublepost=1524168262,1524167738][/doublepost]
üreticiler kendi recovery dosyalarının kullanılmasını sağlamak için custom recovery yüklenirken tüm datayı sildirebiliyor. twrp istiyorsanız başka şansınız olmayabilir ama bu veya başka forumlarda bir araştırın belki silinmeden yapmanın bir yöntemi vardır.
hocam kusura bakma son olarak bir sorum daha var, twrp yükledim diyelim dosyaları okumak için sıfırlamamı istedi, tüm uygulamalar da gider değil mi?
[doublepost=1524168764][/doublepost]arkadaşlar 3.2.1.1 sagit sürümünü yükledim recovery modunda yeniden başlattım ve root attım (magisk yükledim) şuan için sıkıntı yok veri sıfırlamamı istemedi bir kaç kere yeniden başlattım sıkıntı olmadı.

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
teşekkür ederim umarım twrp silinmez data kısmı bir şekilde hallederim

[doublepost=1524168262,1524167738][/doublepost]
hocam kusura bakma son olarak bir sorum daha var, twrp yükledim diyelim dosyaları okumak için sıfırlamamı istedi, tüm uygulamalar da gider değil mi?
[doublepost=1524168764][/doublepost]arkadaşlar 3.2.1.1 sagit sürümünü yükledim recovery modunda yeniden başlattım ve root attım (magisk yükledim) şuan için sıkıntı yok veri sıfırlamamı istemedi bir kaç kere yeniden başlattım sıkıntı olmadı.
Hayırlı olsun,

Oyla:
Üst Alt