mi 6 twitter da video ve gif oynatmıyor

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
arkadaşlar merhaba

durumu farkeden yada başına gelen oldumu bilmiyorum ama garip bir sorun yaşıyorum. mi 6 aldım alalı twitter da video ve gifleri mobil veriden oynatamiyorum. kararlı 9 güncellemesini yükledim, uygulama içinden tüm ayarları yaptım, uygulamanın arka plan izinlerini ve pil kullanımı ayarlarını denedim. wifi de sorun olmadığını görünce operatör ayarlarının tüm versiyonlarını denedim, apn yi elden geçirdim ama çözüm yok.bu arada hattım türkcell.

defalarca medyaya aç-kapa yapıyorum, nadiren oynadığı oluyor. ama şunu keşfettim cihazı kilitleyip açınca kesin oynuyor. wifi de zaten sorun yok. mobil veride bu sorunu gören arkadaşım varsa mesajlarını bekliyorum.

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
2-3 haftadır ben de aynı sorunu yaşıyorum. bence bu sorun mi 6 ya da mi 5 sorunu değil. veya global,beta gibi rom sorunu da değil.

ben sorunun twitter androıd uygulamasının sorunu olduğunu düşünüyorum. ben bıktım artık ve böyle kullanmaya devam ediyorum. her gördüğüm videoya da tıklamıyorum.

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2-3 haftadır ben de aynı sorunu yaşıyorum. bence bu sorun mi 6 ya da mi 5 sorunu değil. veya global,beta gibi rom sorunu da değil.

ben sorunun twitter androıd uygulamasının sorunu olduğunu düşünüyorum. ben bıktım artık ve böyle kullanmaya devam ediyorum. her gördüğüm videoya da tıklamıyorum.

hocam cevap için teşekkürler. sorun bana özel bir şey değilmiş anlaşılan. yalnız şöyle bir durum var.daha önce kullandığım tüm cihazlarda (nexus,htc vb...) custom rom ile olmadık şeyler deniyordum. hiç bir cihazda böyle bir sorun görmedim. o yüzden twitter uygulamasında olduğunu pek tahmin etmiyorum. kararlı yazılımın kararlılığı biraz şüpheli gibi.betaya dönsem diye düşünmüyor değilim. beta kullanan arkadaşlar mobil veride bu durumu deneyip bize bilgi verebilseler ona göre hareket ederiz. cihazım zaten root lu, yazılım yüklemekten çok bir telefonu herşeyiyle kullanmaya hazır hale getirmek zaman alıyor malum

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
dün gece üşenmedim ve mi-globe 7.11.23 beta yükledim durum yine aynı. kendi yüklediğim videoyu bile 2 kez oynatıyorsa 3 kez de oynatmıyor.

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
şu anki hali ile bir yedek alıp custom rom çakıp deneyim diyorum. bunlar büyütülmeyecek ince detay sorunlar ama eski cihazlardan alışkanlık olunca insanın garibine gitmiyor değil. mesela whatsapp ve sms uygulamalarında uygulamaya girmeden hızlı cevap modları da çalışmıyor.google ın sms uygulaması messenger ile de denedim sorun aynen devam.dün tesadüfen whatsapta 1 kez geldi.performans olarak makinadan çok memnunum ama yazılım konusu başka seçeneklere yönlendirecek gibi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Arkadaşlar belki biraz saçma gelecek ama gif oynatmıyorsa bu uygulamayı yükleyin. Bu uygulama rusların facebook u.uygulama türkçe ve telefon numarasıyla kayıt olunuyor.bu uygulama yüklüyken gifleri oynatıyor. Neden bilmiyorum ama oynatıyor :)

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
teşekkürler hocam. oynatıyor ama tek seferde oynatmıyor. kilit açıp kapatınca veya giriğ çıkış yapınca oynatıyor.

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
beyler iyi akşamlar.bugün işten fırsat bulduğum sürede custom rom ve gapps attım.bu sorunların hiç biri yaşanmadı.twitter video ve gifler takır takır oynadı.uygulamaya girmeden hızlı cevap modları da çalıştı. ama kamera pek stabil olmadı ve gelişmiş özelliklerden faydalanamadım.yedeği geri atarak eski haline yeniden döndüm.sorunun yazılım kaynaklı olduğu kesinleşti gibi.

Üst Alt