- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 69
Mi5s den kurtulma vakti geldi. Ne durumda acaba kullananlar batarya kaç saat gidiyor mesela. Kronik sorun varmı
Ben olsam o paraya note 6 yadda en kötü note 5 bakardım yada ikinci el mix 2 falanSıfır değil hocam 2000 TL ye temiz buldum da. Mesela bı m5s kullanırken bir süre sonra takılmaya donmaya başlıyor . Acaba MI6 varmı böyle yoksa hep performanslı mi uzun kullanımda . Birde ekran süresi ne kadar çıkıyor bunları merak ettim
Performans olarak daha mı iyidir onlar. Çünkü snapdragon 835 varya mi6da onları bilmiyorum tabi. Sizin telefon nedir acavaBen olsam o paraya note 6 yadda en kötü note 5 bakardım yada ikinci el mix 2 falan
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani ben öyle düşünüyorum ama karar sizin yada daha mantıklı olan ikinci el mix 2Pet
Performans olarak daha mı iyidir onlar. Çünkü snapdragon 835 varya mi6da onları bilmiyorum tabi. Sizin telefon nedir acava
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ha mi mix2 varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam redmi not 6 diyorsunuz dimi
Mix 2 performans olarak ve tasarım olarak çok iyi, kamera olarak biraz zayıf ama kötüden değil batarya standart bir günü çıkartıyor.Mi mix birisi 2100 satıyor kutu açmamış daha gerek olmadığı için. Peki ekran süresi performans nasıldır beğeniyor musunuz
Kayıtlı ise güzelAdam sıfır kutu 2100 e satıyor. İyi dimi fiyatı almış hiç kullanmamış