Soru Mi 6 soru?

ErkanKa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Mi 6
Konular
8
Merhaba arkadaşlar, 9.2.2 kullanıyordum kullanıyordum fakat telefon kendisi 9.2.3 güncellemesini yapmış. Telefomuma da 9.5.3 güncellemegü gelmedi. 9.2.3 hiç memnun değilim. Sizce eski sürüme mi dönmeliyim yoksa 9.5.3 mü beklemeliyim.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam eski sürümden memnunsan tavsiyem eski sürüme dönmen. Yeni güncellemeler yenilikler getirdiği gibi aksilikler problemler de getiriyor

Oyla:

ErkanKa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Mi 6
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eski sürümden memnunsan tavsiyem eski sürüme dönmen. Yeni güncellemeler yenilikler getirdiği gibi aksilikler problemler de getiriyor
Ben de öyle düşünmüştüm ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ve acaba eski sürüme dönmem cihazı garabti kapsamından çıkartır mı?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Garantiden çıkmaz hocam.eski sürümünü tele indirip g0ncelleyici programını açacaksın ordan üç noktaya tıklayıp güncelleme paketini seç diyeceksin ve indirdiğin romu-sürümü göstereceksin o kendi halledecek

Oyla:

ErkanKa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Mi 6
Konular
8
Garantiden çıkmaz hocam.eski sürümünü tele indirip g0ncelleyici programını açacaksın ordan üç noktaya tıklayıp güncelleme paketini seç diyeceksin ve indirdiğin romu-sürümü göstereceksin o kendi halledecek
Anladım. Peki nerden indirebilirim? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Link atabilir misin?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Anladım. Peki nerden indirebilirim? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Link atabilir misin?
Sevgili kardeşim,yanlış anlama sakın.bugün konusu da açıldı,kimse sitede arama yapmadan çözümü hemen istiyor. Tekrar yanlış anlama sitede herşeyin çözümü var.yukardaki arama kısmından herşeyi arayıp bulabilirsin.sen şimdi benden link istiyorsun,benim de yapacağım şey siteden aratıp linkini sana vermek zaten.aynı şeyi sende yapabilirsin hem siteyi biraz keşfetmiş olursun
[doublepost=1523119327,1523118898][/doublepost]Rom - (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

Oyla:

ErkanKa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Mi 6
Konular
8
Sevgili kardeşim,yanlış anlama sakın.bugün konusu da açıldı,kimse sitede arama yapmadan çözümü hemen istiyor. Tekrar yanlış anlama sitede herşeyin çözümü var.yukardaki arama kısmından herşeyi arayıp bulabilirsin.sen şimdi benden link istiyorsun,benim de yapacağım şey siteden aratıp linkini sana vermek zaten.aynı şeyi sende yapabilirsin hem siteyi biraz keşfetmiş olursun
[doublepost=1523119327,1523118898][/doublepost]Rom - (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında
Çok teşekkür ederim haklısın. Bu konuyu görmğştğm ama hangisini indirmem gerektiğini bilmiyordum. Recovery mi fastboot mu? Dediğim gibi yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Çok teşekkür ederim haklısın. Bu konuyu görmğştğm ama hangisini indirmem gerektiğini bilmiyordum. Recovery mi fastboot mu? Dediğim gibi yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
Recovery telden kuruluyor.ya twrp den flaşlarsın yada güncelleyici programı ile güncelleme paketini seç diyerek yüklersin.fastboot ise pc den mi Flash ile kurulur.sen recovery indir hocam

Oyla:

ErkanKa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Mi 6
Konular
8
Recovery telden kuruluyor.ya twrp den flaşlarsın yada güncelleyici programı ile güncelleme paketini seç diyerek yüklersin.fastboot ise pc den mi Flash ile kurulur.sen recovery indir hocam
Çok teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt