Soru Mi 6 - Son Güncelleme Sonrası Kapanma Sorunu Hk.

Mr_Magic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Arkadaşlar Merhaba,
Mi 6 telefonuma MIUI Global 10.2.1.0 güncellemesi geldi ve bende güncellemeyi yaptım. Telefonum kendi kendine kapanmaya başladı. Günde 1 yada 2 defa oluyor. Bu şekilde olan arkadaşlar var mı ? Bu durumun çözümü nedir ? Telefondaki geri bildirim menüsünden yazdım ama şuanda bir çözüm gelmedi.

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
Arkadaşlar Merhaba,
Mi 6 telefonuma MIUI Global 10.2.1.0 güncellemesi geldi ve bende güncellemeyi yaptım. Telefonum kendi kendine kapanmaya başladı. Günde 1 yada 2 defa oluyor. Bu şekilde olan arkadaşlar var mı ? Bu durumun çözümü nedir ? Telefondaki geri bildirim menüsünden yazdım ama şuanda bir çözüm gelmedi.
Yok dostum ya bende güncelleme yaptım ama böyle bir sorun yaşamıyorum lanet olsun ki tek sorunum günde 2 kere telefonu şarj etmek

Oyla:

Mr_Magic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım yeni güncelleme gelir ise düzelir. Bekliyorum, Güvenlik nedeniyle kapatıyor olabilir mi? Güvenlik ayarları ilede oynamadım !

Oyla:

Utkusahin12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi 6
Konular
27
Yok dostum ya bende güncelleme yaptım ama böyle bir sorun yaşamıyorum lanet olsun ki tek sorunum günde 2 kere telefonu şarj etmek
Bu sorun bende de var ya nasıl haledicez bende botlendar kilidi de açık rom yükleyecektim beceremedim ://

Oyla:
Üst Alt