Yardım Mi 6 Şebeke ve 4G ile Alakalı

ne0n66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habip
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
2
Arkadaşlar telefonumla ilgili bir sıkıntım var. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Öncesinde Mi 5s telefonum vardı. Kullandığım hattım Türktelekom. Sorunlarım;
1- Mi 5s in full çektiği yerde Mi 6 telefonum şebekesi zayıf çekiyor. Ve şebeke kopup duruyor.
2- 4G indirme hızı çok zayıf. 3 mbit filan. Mi 5s de bu rakamlar 20 30 arası değişiyordu.
Acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

hknslmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi 6
Konular
1
ben ayni problemleri yasadim delta servise gonderdim anakart degisti. problemim aramalarda yada aranmalarda hattimdan ses gec gidiyor yada hic ses gitmiyor benim aramalarimda da ses gitmiyor yada pat diye hat düşüyordu. ama bu islemi sadece hattimi LTE ye aldigimda oluyordu 3 g de bir problem olmuyordu servise gonderdim telefon sıfırdı bu arada servis 20 gun süreyle detayli tewt sonucunda anakartimi değiştirdi hiç bir problem yoq su an.

Oyla:

ne0n66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habip
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben ayni problemleri yasadim delta servise gonderdim anakart degisti. problemim aramalarda yada aranmalarda hattimdan ses gec gidiyor yada hic ses gitmiyor benim aramalarimda da ses gitmiyor yada pat diye hat düşüyordu. ama bu islemi sadece hattimi LTE ye aldigimda oluyordu 3 g de bir problem olmuyordu servise gonderdim telefon sıfırdı bu arada servis 20 gun süreyle detayli tewt sonucunda anakartimi değiştirdi hiç bir problem yoq su an.
Hocam sizin dediğiniz probleme benzer bir durum yok şuanda. Dediğim gibi sadece internet hızında ve şebeke sinyal gücü zayıflığında sorun var.

Oyla:
Üst Alt