Soru Mi 6 Şarj

veysoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Merhaba arkadaşlar ben dün mi 6 aldım almadan önce şarjı 1-2 gün gidiyor vs. Diye okudum fakat şarjı bana göre çabuk bitiyor daha az pil kullanımı için ne yapmam gerekiyor?

prohead

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
5
Arka planda çok fazla çalışan uygulama olabilir.
Bide tasarruf modunu kullanmanı öneririm.
Gerçi çok fazla internette gezen birisi veya çok fazla oyun oynayan birisi iseniz gene etkisi olur.
Bide orjinal adaptör ile mi şarj ediyorsunuz ?

Oyla:

Solin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERCAN
Cihazım
Xiaomi Mİ 6
Konular
6
Hazır konusu açılmışken bende birkaç şey sormak, öğrenmek istiyorum.
1) Mi 6 cihazı şarj ederken cihaz %100 olduğu halde iken, şarjda bağlı şekilde telefonla oynamak bataryayı olumsuz yönde etkiler mi?
2) Genellikle gece şarja takıyorum telefonu. Sabah'a kadar %100 ile şarja bağlı halde durması sıkıntı çıkarır mı? Yoksa diğer telefonlar gibi Mi 6 cihazlar %100 şarj olunca elektrik akımını kesiyor mu?

Son sorum olarak;

3) Telefon şarjda diyelim. %11 de şarja taktım, acil bir yere gitmem gerekli, şarj o sırada %35 - %55 vs. oldu varsayalım. O şekilde şarjdan çekersek bataryaya sıkıntısı var mı?

Teşekkürler. :)

Oyla:

veysoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arka planda çok fazla çalışan uygulama olabilir.
Bide tasarruf modunu kullanmanı öneririm.
Gerçi çok fazla internette gezen birisi veya çok fazla oyun oynayan birisi iseniz gene etkisi olur.
Bide orjinal adaptör ile mi şarj ediyorsunuz ?
Telefonu yeni aldım ve çok fazla uygulama yüklemedim henüz

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Hazır konusu açılmışken bende birkaç şey sormak, öğrenmek istiyorum.
1) Mi 6 cihazı şarj ederken cihaz %100 olduğu halde iken, şarjda bağlı şekilde telefonla oynamak bataryayı olumsuz yönde etkiler mi?
2) Genellikle gece şarja takıyorum telefonu. Sabah'a kadar %100 ile şarja bağlı halde durması sıkıntı çıkarır mı? Yoksa diğer telefonlar gibi Mi 6 cihazlar %100 şarj olunca elektrik akımını kesiyor mu?

Son sorum olarak;

3) Telefon şarjda diyelim. %11 de şarja taktım, acil bir yere gitmem gerekli, şarj o sırada %35 - %55 vs. oldu varsayalım. O şekilde şarjdan çekersek bataryaya sıkıntısı var mı?

Teşekkürler. :)
Elektrik akimini kesen telefon derken ? Her telefon yuzde yuze kadar dolar sonra akim kesilir. Yuzde 98 veya 99 a iner bir sure sonra sarjiniz sonra tekrar sarj etmeye baslar. Bu yorucu surec pilin omrunden yer.

Oyla:

Solin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERCAN
Cihazım
Xiaomi Mİ 6
Konular
6
Elektrik akimini kesen telefon derken ? Her telefon yuzde yuze kadar dolar sonra akim kesilir. Yuzde 98 veya 99 a iner bir sure sonra sarjiniz sonra tekrar sarj etmeye baslar. Bu yorucu surec pilin omrunden yer.
Elektrik akımından kastım, yüzde 100 olunca şarjda elektrik gücü devam ederek pilin ömründen yiyip yemediği.
Teşekkürler ederim cevabın için.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt