Yardım mi 6 samsung gear 2 bağlanma sorunu

dennis07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
dennis
Cihazım
mi 6
Konular
1
mi 6 aldım samsung gear 2 bluetooth eşleştirildi dedi fakat gear programında saati bulamıyor acaba yardımcı olabilecek varmı ? nasıl çözülür

maliozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Hocam kafasına göre bağlanıyor, ilk bağlamayı başardıktan sonra sıkıntı olmuyor fakat pek kullanışlı olmuyuor. Mesela telefon çaldığında telefondan cevap veriyorsun ama bağlantıyı gear açıyor. Ben kaldırdım gearımı bir daha ki samsunga kadar :)

Oyla:

dennis07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
dennis
Cihazım
mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tavsiye edebileceğiniz bir saat varmı mi 6 ile uyumlu hangisi uyumlu bilemiyorumda

Oyla:

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Hocam hiç kendinizi yormayın.ne yaparsanız yapın tam performans alamazsınız.kafasına göre bağlantıyı kesiyor.onlarca rom denedim sonuç aynı.ya telefonu satıp samsung alacaksınız,ya saati değiştireceksiniz (ki zannetmiyorum ki miui ile stabil çalışan bir akıllı saat olsun,mi band ve türevleri belki) ya da akıllı telefonu akılsız olarak kullanacaksınız.
Not:Gear programını ve Samsung Plugins ve Samsung Accessory eklentilerini yüklediğinizi varsayarak,gearı açıtğınızda saatinizi bulamıyorsa "saatim burada yok" butonuna tıkladığınızda bulacaktır saatinizi.

Oyla:

dennis07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
dennis
Cihazım
mi 6
Konular
1
Hocam hiç kendinizi yormayın.ne yaparsanız yapın tam performans alamazsınız.kafasına göre bağlantıyı kesiyor.onlarca rom denedim sonuç aynı.ya telefonu satıp samsung alacaksınız,ya saati değiştireceksiniz (ki zannetmiyorum ki miui ile stabil çalışan bir akıllı saat olsun,mi band ve türevleri belki) ya da akıllı telefonu akılsız olarak kullanacaksınız.
Not:Gear programını ve Samsung Plugins ve Samsung Accessory eklentilerini yüklediğinizi varsayarak,gearı açıtğınızda saatinizi bulamıyorsa "saatim burada yok" butonuna tıkladığınızda bulacaktır saatinizi.

-hocam hepsini yaptım bluetooth saati buluyor eşleştirildi diyor gear ı açıyorum saatim bu listede yoku geçip aratıyorum bulunamadı diyor hatta güncellemeleri kapatıp eski sürümleride kurdum bulamadı
-nette bulduğum bir rom attım saate başka bir yazılım kurdu onunda kendi programı vardı onuda kurup arattım olmadı saati stok roma geri çevirdim
-samsung desteğe msj attım ama sadece cvp olarak sorunla ilgileniyoruz diye msj atmışlar hala bişey yok

Oyla:

ERSL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERSEL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
Merhabalar;
Bende bir Mi6 kullanıcısıyım ve aynı zamanda motorola moto 360 gear saat kullanıyorum. Bahsettiğiniz gibi bildirim almama eşleşmeme gibi bir durum olmuyor. Sadece gear saatinizi telefonunuza tanıtırken bir kez olarak telefon dilini ingilizce olarak ayarlayın ve o şekilde eşleştirme yapın, daha sonra türkçe olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Oyla:

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
ERSL denemekte fayda var,hiç duymamıştım.Ama Gear s2'ler çok nazlı.Umarım çözüm olur,teşekkürler.

Oyla:

dennis07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
dennis
Cihazım
mi 6
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

yazıklar olsun samsung a bir daha samsung ne kullanırım ne de alırımpunch~~devil~~headbang~~

telefonu ingilizceye çevirmekte işe yaramadı :(

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

KCA07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi6 - Note5
Konular
1
Ben Gear S3 Frontier kullanıyorum Mi6 cihazımla. Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Saat üzerinden tüm uygulamaları kullanabiliyorum. Belki teknoloji olarak 1 sene üstte olması iki cihaz arası bağlantı sorunsalını kaldırmıştır.

Oyla:

ozkanozturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ozkan ozturk
Cihazım
mi6
Konular
0
mi 6 ile mi band 2 ve huami arc kullandım hatta sony smartwatch 3 de kullanıyorum bluetooth ile bağlantı sorunu sadece gearfit 2 de oldu, neyseki telefona bağlı kalmadan programı hafıza da tutabiliyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt