Yardım Mi 6 Rules of survival oynarken ısınma !!

rapid016

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Mİ MİX2S
Konular
14
Merhabalar.

Öncelikle herkeae hayırlı geceler.

mi5s kullanıcısı olarak ; Rules of survival oyununu oynuyordum.Cihazım buna bağlı olarak hem çok ısınıyor du hemde kasmalar başlıyordu.

Birkaçgün önce Mi6 ile tanıştım ve bu oyunu ivedi bir şekilde yükledim.Dedilerki mi6 oyunlarda ısınmıyormuş.Oyunun kalitesi en yüksek ayarlarda zerre kasma olmuyor fakat delicesine ısınma oluyor cihazda.( 45 ° ) gibi.
v9.5.6.0 kararlı güncellemesi geldi ilk olarak onda oynadim bundan kaynaklanan bi sıkıntımıdır.Yoksa bu telefon bu kadar ısınması normalmi.

v9.2.2.0 kullanan arkadaşlara seslenmek istiyorum.Isınma bu kdr çokmuydu sizdede .
Ona gore bu sürüme geri gönüş yapayım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
45 derece normal kullanımda bile alınabilen bir değer. Ya hiç ısınan telefon görmediniz ya da oyunlarda buz gibi çalışsın istiyorsunuz. Sonuç olarak canavar gibi bir cpu ve gpu'yu son ayarlarda çalıştırıyor sistem. Telefona 45 derecelik ısılar hiçbir zarar vermez kaldı ki az önce de dediğim gini zaten bu aralıklar normal kullanırken bile ulaşılabilecek seviyeler.

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Malesef oreo da ısınma sorunu var hala, downgrade yapmayı deneyebilirsiniz beğenmezsen geri yüklerseniz 9.5.6

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Merhabalar.

Öncelikle herkeae hayırlı geceler.

mi5s kullanıcısı olarak ; Rules of survival oyununu oynuyordum.Cihazım buna bağlı olarak hem çok ısınıyor du hemde kasmalar başlıyordu.

Birkaçgün önce Mi6 ile tanıştım ve bu oyunu ivedi bir şekilde yükledim.Dedilerki mi6 oyunlarda ısınmıyormuş.Oyunun kalitesi en yüksek ayarlarda zerre kasma olmuyor fakat delicesine ısınma oluyor cihazda.( 45 ° ) gibi.
v9.5.6.0 kararlı güncellemesi geldi ilk olarak onda oynadim bundan kaynaklanan bi sıkıntımıdır.Yoksa bu telefon bu kadar ısınması normalmi.

v9.2.2.0 kullanan arkadaşlara seslenmek istiyorum.Isınma bu kdr çokmuydu sizdede .
Ona gore bu sürüme geri gönüş yapayım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mobil veri açıksa ve parlaklık yüksekse 40'ın üstüne geçmesi normal. Malum havalar da ısındı artık. Normalde 30'dan düşük derecede olan bu telefon 30 üstü olur artık. Mevsim de göz önünde bulundurulduğunda normal bir durum benim fikrimce.

Oyla:
Üst Alt