Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba yaklaşık 10 gündür mi6 kullanıyorum resimdeki gibi 9 saat ekran süresi alabiliyorum (20 şarj var ) bunu daha arttırabilirmiyim ve MIUI kullanan varmı varsa memnunmu ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba yaklaşık 10 gündür mi6 kullanıyorum resimdeki gibi 9 saat ekran süresi alabiliyorum (20 şarj var ) bunu daha arttırabilirmiyim ve MIUI kullanan varmı varsa memnunmu ?
Kardeşim manyak mısın öp başına koy o telefonu biz 7 saat alsak telefonu öpüp başımıza koyarız. Hangi sürüm yüklü sende ? Gayet iyi görünüyor ama çok zor bunu almak arada şarja taktığın oldu mu
Kardeşim manyak mısın öp başına koy o telefonu biz 7 saat alsak telefonu öpüp başımıza koyarız. Hangi sürüm yüklü sende ? Gayet iyi görünüyor ama çok zor bunu almak arada şarja taktığın oldu mu
Hayır 2 gündür şarja takmıyorum miui 9.5.8.0 kararlı yüklü şöyle hesap yaptım telefon bana %10 şarjla 1 saat hatta bazen 2 saat ekran süresi verdi ama baya ayarlamalar yaptım.
Hayır 2 gündür şarja takmıyorum miui 9.5.8.0 kararlı yüklü şöyle hesap yaptım telefon bana %10 şarjla 1 saat hatta bazen 2 saat ekran süresi verdi ama baya ayarlamalar yaptım.
İlk olarak programların otomatik başlamasını kapatıyorum
2. 2g olarak kullanıyorum (internette işim olduğu zaman 4g)
3.programların arkaplanda çalışmasını kapatıyorum
4.konumu kapatıyoru
5.pil tasarrufunu aktif ediyorum
6. tuş ışıklarının ışıklarını ve titreşimini kapatıyorum
7.parlaklığı orta ayarda kullanıyorum
8.whatsapp hariç tüm proğramları arkaplan etkinliklerini kısıtlıyorum(bir maddeye aynı sanırım)
9. uyku modu denen bir şey var onu açıyorum
10. otomatik açma kapama var 1 de kapanıyor 10da açılıyor telefon
11. cihaz kilitlendiğinde 10 dk içinde önbelleği temizleme açık
aklıma gelirse eklerim belki bazıları şarja etki etmez ama böyle yapıyorum
4.konumu kapatıyoru
8.whatsapp hariç tüm proğramları arkaplan etkinliklerini kısıtlıyorum(bir maddeye aynı sanırım)
4.konumu kapatıyoru
Buradaki maddelerin bazıları hariç çoğunu bende yapıyorum kardeşim muhtemelen yapmadıklarım fark yaratıyor. Bende çift sim kart takılı o fark yapar mı acaba aynısını uygulanan? Çok teşekkür ederim bilgi için.
Olabilir tek simden daha fazla pil kullanır hele ki çok geçiş yapıyorsanız umarım işe yarar soruma dahil olduğunuz için ben teşekkür ederim aklıma daha fazla adım gelirse hemen söylerim.
Olabilir tek simden daha fazla pil kullanır hele ki çok geçiş yapıyorsanız umarım işe yarar soruma dahil olduğunuz için ben teşekkür ederim aklıma daha fazla adım gelirse hemen söylerim.
Edindiğim tecrübeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Şu anda aospextended v5.7 kullanıyorum. Önceden 17 saat civarı bekleme ve 5 buçuk saat ekran süresi alırken, rootlu cihazlarda yapılabilen; data/system/(bazen battery stats ile başlayan 3 dosya oluyor) battery stats.bin (her şarj oluşta bu dosya oluşuyor ve şarj verileri loglanıyor) dosyasını sildim. bu işlemi yaptıktan sonra 25 saat bekleme ve 7 saat ekran süresi aldım ve gözlerime inanamadım. Bugün 28 saat bekleme 6 saat ekran süresi aldım.
Telefonum natrium. Ama diğer cihazlarda da işe yaratacağını düşünüyorum.