Yardım Mi 6 Pie Root/Gcam/Magisk

yufusbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
4
Pie güncellemesi ile BL açık ve rootsuz telefonumda sorunsuz kullandığım gcam artık çalışmıyor. Sanırım root zamanı geldi fakat eski konulara güvenemedim Pie güncellemesinden dolayı. Şuanki sürüme uygun root/gcam/magisk işlemleri için eski konulardakiler uygun mudur yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Mi6 Global 10.4.1 Kullanıyorum.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Pie güncellemesi ile BL açık ve rootsuz telefonumda sorunsuz kullandığım gcam artık çalışmıyor. Sanırım root zamanı geldi fakat eski konulara güvenemedim Pie güncellemesinden dolayı. Şuanki sürüme uygun root/gcam/magisk işlemleri için eski konulardakiler uygun mudur yardımlarınızı bekliyorum.
Konuya bir göz atın isterseniz....
Rom - Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10.5-9.7.25

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Aslinda arkadaşlar konu açmadan önce telefonun forumunu gezmek daha iyi değil mi ? Şahsen ben de xiaomi telefon yok ama her modelin forumunu gezerim:)

Oyla:

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
Kardeşim tebrik ederim seni kaç gündür derdimi anlatmaya çalışıyorum bende daha çözüm bulamadim

Oyla:

yufusbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslinda arkadaşlar konu açmadan önce telefonun forumunu gezmek daha iyi değil mi ? Şahsen ben de xiaomi telefon yok ama her modelin forumunu gezerim:)
Gezdim zaten ama dediğim gibi şimdi güncelleme yeni geldi ya belki onun içim daha güncel bir şey varsa bulamadım ben. Daha bilgili arkadaşlara sormak istedim.

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Gezdim zaten ama dediğim gibi şimdi güncelleme yeni geldi ya belki onun içim daha güncel bir şey varsa bulamadım ben. Daha bilgili arkadaşlara sormak istedim.

Doğrudur hocam cevabim size yönelik değildi üzerinize alinmadiniz inşallah tabi bulamazsaniz sorulmali burasi bunlar için var. Tepkim için lütfen kusuruma bakmayın.

Oyla:

yufusbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi