Yardım Mi 6 Navigasyon tuşları sorunu

acelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 6
Konular
1
Arkadaşlar benim sorunum bir kaç haftadır mevcut. Bazı uygulamalarda telefondaki navigasyon tuşları yani geri ve diğer tuş çalışmıyor ancak telefonu güç tuşundan yeniden başlattığım zaman normale dönüyor. ortadaki parmak izi kısmında da ana menü için kısa bastığımda çalışmıyor ancak uzun süre basınca google asistan açılıyor. bu sorunun nedeni sizce nedir? cihazı 2 yıldır kullanıyorum. son sürüm global versiyon yüklü cihazda. MIUI 11.0.3.0. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. ( ilk defa konu açıyorum umarım doğru açılmıştır.)

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Oyla:

moreyno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 6
Konular
4
acelik hocam N'aptı ız sorunu çözebildiniz mi? Benim de HOME tuşu çalışmıyor.. ne yapabilirim??

Oyla:

moreyno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Telefonu sıfırlandıktan sonra sorun düzeldi hocam.
Ne mutlu size.. çok sevdiğim mi6 cihazım Home tuşu yüzünden beni çok üzüyor.. kendim içini açıp Home tuş soketini kontrol etmeyi düşünüyorum. Umarım soket yerinden çıkmıştır da takınca düzelir.. :)

Oyla:

acelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne mutlu size.. çok sevdiğim mi6 cihazım Home tuşu yüzünden beni çok üzüyor.. kendim içini açıp Home tuş soketini kontrol etmeyi düşünüyorum. Umarım soket yerinden çıkmıştır da takınca düzelir.. :)
tşk ederim. hocam daha önce hiç açmadıysan profesyonel yardım almak en iyisi. Telefona yeni rom atmak istedim youtube da çok basitti bir başladım 2 gün boyunca açamadım teli :)

Oyla:

moreyno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 6
Konular
4
tşk ederim. hocam daha önce hiç açmadıysan profesyonel yardım almak en iyisi. Telefona yeni rom atmak istedim youtube da çok basitti bir başladım 2 gün boyunca açamadım teli :)

Hocam profesyonel Delta Servis sağolsun o işi sürekli benim adıma yaptı.. 4 defa gönderdim 3ünde gönderdiğimden farklı bir arıza ile teslim aldım.. onlar bozacağına bari ben bozayım diyorum.. :)

Oyla:
Üst Alt