Soru Mi 6 müzik kalitesi

Meruem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
2
300 lira civarında bir kablosuz kulaklık almak istiyorum. Ama cihaz böyle bir donanımı karşılayabilir mi merak ettim? Hatta genel bir soru. Böyle kablosuz kulaklıkları telefonlarda verimli kullanabilir miyim? Yoksa bu kulaklıklar iPod gibi cihazlar için mi? Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam Kablosuz kulaklık farklı bir olay. Ipodların da ses kalitesi iyi değildir bu arada, 300 liraya kablosuz alacağınız kulaklığında ekstra sunabileceği bir ses kalitesi olmayacaktır. Kablolu kulaklık olsa, iş göreceğini düşünürüm de, kablosuz konusunda çok geniş bilgim yok.

Kablolu olarak ise, Mi6; FiiO X1 Müzik çalara zaman zaman çok yakın şekilde müzik çalabilirken, zaman zaman ise bayağı uzaklaşıyor. Fakat bu denli yakınlaşabilmesi ile bana göre gayet iyi.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam başlık başka içerik başka.mi6 kablosuz kulaklık tavsiyesi diye bi başlık daha iyi olurdu

Oyla:

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
300 lira civarında kablosuz bir kulaklık 100 liralık kabloluya eşdeğer ses verir ki bu kaliteli bile sayılmaz. Hi-fi almadığınız sürece kafanızda bu kulakligi kaldirir mi gibi bir soru olmasın.

Oyla:

Meruem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Kablosuz kulaklık farklı bir olay. Ipodların da ses kalitesi iyi değildir bu arada, 300 liraya kablosuz alacağınız kulaklığında ekstra sunabileceği bir ses kalitesi olmayacaktır. Kablolu kulaklık olsa, iş göreceğini düşünürüm de, kablosuz konusunda çok geniş bilgim yok.

Kablolu olarak ise, Mi6; FiiO X1 Müzik çalara zaman zaman çok yakın şekilde müzik çalabilirken, zaman zaman ise bayağı uzaklaşıyor. Fakat bu denli yakınlaşabilmesi ile bana göre gayet iyi.
Kulaklığın kalitesi artık iletim yoluna pek bağlı değil diye biliyorum hocam. Frekans aralığı, ohm, bluetooth versiyonu, mıknatıs tipi en büyük etkenler. Ayrıca kablosuz kulaklıklar yanında kablo ile geliyor ki bu sayede şarjı bitse bile dinlemeye devam edilebiliyor. Eğer kabloyu taktığımda ses değişiyorsa o zaman haklısınız derim. Lakin yabancı sitelerde bile bundan bahseden yok.
Hocam başlık başka içerik başka.mi6 kablosuz kulaklık tavsiyesi diye bi başlık daha iyi olurdu
Hocam aklımdaki kulaklık belli az çok. Ben cihazın kendi iç donanım ve yazılımı üzerinden bilgi almak istedim.
300 lira civarında kablosuz bir kulaklık 100 liralık kabloluya eşdeğer ses verir ki bu kaliteli bile sayılmaz. Hi-fi almadığınız sürece kafanızda bu kulakligi kaldirir mi gibi bir soru olmasın.
Bluetooth olması artık lüks değil. Başarılı f/p oranı yüksek bir kablosuz, marka parası ödenen bir kabloludan daha kaliteli bile.
Almayı planladığım kulaklık Hi-Fi kategorisine giriyor sanırım.

Oyla:

sanane88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gsgsdf
Cihazım
sfdsfdsf
Konular
7
Qcy q29 pro bakabilirsiniz o paraya en f/p ürün.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Kulaklığın kalitesi artık iletim yoluna pek bağlı değil diye biliyorum hocam. Frekans aralığı, ohm, bluetooth versiyonu, mıknatıs tipi en büyük etkenler. Ayrıca kablosuz kulaklıklar yanında kablo ile geliyor ki bu sayede şarjı bitse bile dinlemeye devam edilebiliyor. Eğer kabloyu taktığımda ses değişiyorsa o zaman haklısınız derim. Lakin yabancı sitelerde bile bundan bahseden yok.

Hocam aklımdaki kulaklık belli az çok. Ben cihazın kendi iç donanım ve yazılımı üzerinden bilgi almak istedim.

Bluetooth olması artık lüks değil. Başarılı f/p oranı yüksek bir kablosuz, marka parası ödenen bir kabloludan daha kaliteli bile.

Bağlı hocam bağlı olmaz olur mu? Bluetooth ile sınırlı veri aktarılabiliyor, en büyük sorun bu. Apt-X; Apt-X HD gibi standartları geliştiriyorlar bu yüzden, daha fazla veri aktarımı yapılabilmesi için. Bu standartları hem cihaz, hem de kulaklık desteklemesi gerekiyor. Tabi bu standartlarda hereşy demek değil.

Hifi kategorisine gireceğini pek sanmıyorum hocam ama, yine de bu konuda daha bilgili arkadaşlar cevap verirler.

Oyla:

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10

Ne yazık ki hi-fi değil. Günümüze göre standart bir kulaklık. Bir sorun yaşamazsınız. Güle güle kullanın.

Oyla:

mfbmfb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
mi 6
Konular
2
samsung level u bluetooth kulaklıkla denedim gayet kaliteli ses veriyor. Ali ekspressden aldığım çin işi 7 dolarlık kablosuz kulaklıkla arasında bariz fark var ve samsung'un şarjıda gayet iyi gidiyor.

Oyla:
Üst Alt