Yardım Mi 6 miracast hep sorunlu

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
Arkadaşlar mi6 cihazını aldığımdan beri ekran yansıtma da sorun yaşıyorum bütün miui surum lerini denememe rağmen Hiçbirinde sağlıklı çalıştıramadım ama oskp romlarda sorunsuz çalışıyor yani cihazın donanımında Herhangi bir sıkıntı yok bu sorunu nasıl çözebilirim MİUİ ara yüzünü seviyorum ama ekran yansıtma benim için çok önemli bir türlü ekran yansıtmayı çalıştıramadım çalışsa da donuyor çok cihaz seçiyor Mesela şu an arkadaşın arkadaşların bazı TV lerde sorunsuz çalıştığını söyleyebilir yani cihaz seçiyor bu kadar üst seviye bir telefonda nasıl olur da böyle sorunlar olabilir anlamıyorum lütfen Yardım edebilecek birisi varsa yardım bekliyorum Mesela aoskp romdan bir dosya alınıp miui Rom a Entegre edilemez mi

ssleqendss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Sarı
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
10
Tv modellerinde farklılık gösterebilir, vestel tv var bizde yaşadığım tek sorun tepkime süresi çok fazla yani telefonda yaptığım bir hareket tv ye 2 sn ye sonra yansıyor.

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Arkadaşlar mi6 cihazını aldığımdan beri ekran yansıtma da sorun yaşıyorum bütün miui surum lerini denememe rağmen Hiçbirinde sağlıklı çalıştıramadım ama oskp romlarda sorunsuz çalışıyor yani cihazın donanımında Herhangi bir sıkıntı yok bu sorunu nasıl çözebilirim MİUİ ara yüzünü seviyorum ama ekran yansıtma benim için çok önemli bir türlü ekran yansıtmayı çalıştıramadım çalışsa da donuyor çok cihaz seçiyor Mesela şu an arkadaşın arkadaşların bazı TV lerde sorunsuz çalıştığını söyleyebilir yani cihaz seçiyor bu kadar üst seviye bir telefonda nasıl olur da böyle sorunlar olabilir anlamıyorum lütfen Yardım edebilecek birisi varsa yardım bekliyorum Mesela aoskp romdan bir dosya alınıp miui Rom a Entegre edilemez mi
Televizyon hangi marka?

Oyla:

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aparat var tv deil
[doublepost=1517084154,1517084093][/doublepost]Birsuru geri bildirim biraktim adamlar tinlamiyorlar

Oyla:

v.azak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hiç yok
Cihazım
mi 6
Konular
1
s.a arkadaşlar bendede mi 6 miui 9 global beta kulanıyorum ama bir türlü ekran yansıtma yerini bulamıyorum yardımcı olurmusunuz?

Oyla:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
s.a arkadaşlar bendede mi 6 miui 9 global beta kulanıyorum ama bir türlü ekran yansıtma yerini bulamıyorum yardımcı olurmusunuz?
Ayarlar-Daha fazla

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt