Ben de bu iki cihaz arasında kaldım. Ancak araştırıp düşününce mi note 3 fiyat avantajı ve oyunlar haricinde aradaki işlem gücü farkının pek de takmaya gerek olmadığını görünce note 3 den yana bir karar aldım. Hem ön kamera sayısal olarak daha üstün görünüyor hem daha sorunsuz bir cihaz olarak görünüyor. Ekran boyutu olarak çok aman aman bir fark yok. Dxomark testinde kamerası ile 90 puan alarak zaten mükemmel sayılacak bir kamerası olduğu da ortada. Ayrıca işlemci faktörünün pile olan katkısını da unutmamak gerek. Ben mavi renk alacağım çok göz alıcı ve çevremdeki danıştığım kişiler de bu yönde bir karar vermemi istiyor bence sizde note 3 den yana karar verin. Nereden almayı düşünüyorsunuz.
Merhaba. Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum, kafayı da yemek üzereyim. 2 bin lirayı geçmek istemiyorum fakat mi 6 veya mi note 3 de fazla güven vermiyor. kırılan ekranlar olsun, yazılımsal sorunlar olsun, MIUI 9.2.3 güncellemesi olsun hep sorunlu diyorlar. Bu sefer de bir kaygı durumu oluşuyor. Fiyatı biraz daha yükselterek oneplus 5 düşünüyorum. arada fiyat farkı (şu an için 500tl) var, ne alınmalı ne yapılmalı gerçekten zorluyor insanı. Emperyalizm bize çok seçenek sunuyor fakat ha şu alayım, ha 200 daha koyup şunu alayım dedirtiyor

Belki de her ikisinden de vazgeçmek gerekiyor bilemiyorum.
[doublepost=1521891031,1521890778][/doublepost]
Ben de bu iki cihaz arasında kaldım. Ancak araştırıp düşününce mi note 3 fiyat avantajı ve oyunlar haricinde aradaki işlem gücü farkının pek de takmaya gerek olmadığını görünce note 3 den yana bir karar aldım. Hem ön kamera sayısal olarak daha üstün görünüyor hem daha sorunsuz bir cihaz olarak görünüyor. Ekran boyutu olarak çok aman aman bir fark yok. Dxomark testinde kamerası ile 90 puan alarak zaten mükemmel sayılacak bir kamerası olduğu da ortada. Ayrıca işlemci faktörünün pile olan katkısını da unutmamak gerek. Ben mavi renk alacağım çok göz alıcı ve çevremdeki danıştığım kişiler de bu yönde bir karar vermemi istiyor bence sizde note 3 den yana karar verin. Nereden almayı düşünüyorsunuz.
Bir de tabii ihtiyaca göre öncelikler değişebiliyor. Ben performans olsun istiyorum birazda. Mi 6 5.15 ekran boyutu ile düşündürüyor sadece. Mi Note 3 nasıl bir oyun performansı sunar orasını bilemem ama büyük erkanda rahatça oynamakta bir başka zevk tabiiki de.
[doublepost=1521891137][/doublepost]
İthalatçı garantili geliyor. Çoğu da "Delta Servis" aracılığı ile. Ne kadar güvenilir orası tartışılır..