Yardım MI 6 mı Mi Mix 2 mi.ve neden

iron4233

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
lg g2 mini
Konular
1
arkadaşlar kullandığım telefonun ömrü bitti bitiyor. telefon araştırırken eniştemin kullandığı mi5 i gördüm ve sevdim. gayet kaliteli bi cihaza benziyordu. bende araştırırken son model mi6 ve mi mix2 yi gördüm. madden manen hangisini tercih etmeliyim. görüntü olarak mi mix 2 yi beğendim ama performansı nasıl bilmiyorum. mi 6 daha performasnlı gibi duruyor. mi 7 çıkacak deniliyor onu mu beklesem diyorum bi taraftan. yani anlıayacağınız kafa karmakarışık

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
ikisi de yüksek özelliklere sahip telefonlar tasarım olarak seçmek size kalmış. ayrıca mix 2 ülkemizde aşırı pahalı olacak gibi geliyor bana aceleniz yoksa yeni modelleri bekleyebilirsiniz isterseniz..

Oyla:

iron4233

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
lg g2 mini
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisi de yüksek özelliklere sahip telefonlar tasarım olarak seçmek size kalmış. ayrıca mix 2 ülkemizde aşırı pahalı olacak gibi geliyor bana aceleniz yoksa yeni modelleri bekleyebilirsiniz isterseniz..
illa birini alacak olursam mi 6 mı mix 2 mi ve neden

Oyla:

Emredursun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emredursun
Cihazım
Minote3
Konular
1
Mi note 3 de var ona da bakabilirsiniz

Oyla:

vegatablo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
umuy burak
Cihazım
honir 7
Konular
2
Mi note 3 işlemcisi düşük mix 2 ve mi6 arasında ise tasarım kamera ve fiyat farkı var ayrıca mi6 da 3.5mm Jack girişi yok içinden dönüştürücü çıkıyor kamera olarak mi6 çift kamera ile geliyor bu bir avantaj ben olsam mi6 alırım ki düşünüyorum mi5 prime kullanıcısı olarak

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

iron4233

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
lg g2 mini
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi note 3 işlemcisi düşük mix 2 ve mi6 arasında ise tasarım kamera ve fiyat farkı var ayrıca mi6 da 3.5mm Jack girişi yok içinden dönüştürücü çıkıyor kamera olarak mi6 çift kamera ile geliyor bu bir avantaj ben olsam mi6 alırım ki düşünüyorum mi5 prime kullanıcısı olarak

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim görüşleriniz için.

Oyla:

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Merhaba. Mi note 3 u bence yabana atmayınız. Ben mi5 pro kullanıyorum ama telefonu 1/10 oranında anca kullandigimi tahmin edebiliyorum. Oğlum benden çok kasıyor telefonu ama bana mısın demiyor. Oğlum henüz 3 yaşında ve oyundan oyundan koşarken , arka plan efsane doluyor. Benim derdim işlemci güçlendikçe batarya yetmiyor. O yüzden üst segment telefondan orta segment bir modele geçme düşüncesindeyim. Ve SD 660 benim işimi fazlasıyla görür arta kalani da aksama oğluma bırakırım .

Oyla:

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
arkadaşlar kullandığım telefonun ömrü bitti bitiyor. telefon araştırırken eniştemin kullandığı mi5 i gördüm ve sevdim. gayet kaliteli bi cihaza benziyordu. bende araştırırken son model mi6 ve mi mix2 yi gördüm. madden manen hangisini tercih etmeliyim. görüntü olarak mi mix 2 yi beğendim ama performansı nasıl bilmiyorum. mi 6 daha performasnlı gibi duruyor. mi 7 çıkacak deniliyor onu mu beklesem diyorum bi taraftan. yani anlıayacağınız kafa karmakarışık
Mix 2 aşırı pahalı olacak gibi ama sen bilirsin.

Oyla:
Üst Alt