- Konular
- 14
WiFi hiç kapanmadı ekran parlaklığı yarıdan biraz az uygulama listem baya kalabalık Facebook youtube falan hele youtube hiç kapanmadı gibi bugün paso video izledim uygulama yükleyip kaldırdım falanHocam görünüşe göre iyi hatta daha kenarda %20 duruyor ama bu süreyi ne kadarı Wİ-Fİ ve Mobil veri ayrıca parlaklık ve hangi uygulamalar ile aldınız bu önemli detay.
O zaman bu süre normal hocam YouTube da video izlerken şarjınız daha uzun gidecektir ama sizin kullanım ihtiyacınızı karşılıyorsa bu yeterlidir zaten ekran süresi kısmına çok takılmayın belli bir yerden sonra insan gerçekten kafayı bozuyor bu yüzdenWiFi hiç kapanmadı ekran parlaklığı yarıdan biraz az uygulama listem baya kalabalık Facebook youtube falan hele youtube hiç kapanmadı gibi bugün paso video izledim uygulama yükleyip kaldırdım falan
doğru diyorsunO zaman bu süre normal hocam YouTube da video izlerken şarjınız daha uzun gidecektir ama sizin kullanım ihtiyacınızı karşılıyorsa bu yeterlidir zaten ekran süresi kısmına çok takılmayın belli bir yerden sonra insan gerçekten kafayı bozuyor bu yüzden![]()
Aynen öyle ama dediğim gibi SOT'a çok kafayı takmayındoğru diyorsunvideo izlerken şarj çok gitmiyor sanırım
![]()
Anladım benim içinde pek önemi yok öylesine muhabbet olsun diye açtım konuyu zaten amaç bilgi edinmek saolun iyi gecelerElinizden düşmemesi ekran süresini daha uzun verir. Yani asil ekran sürenizi 17-18 saatlik kullanimda anlarsınız. Tahmin ediyorum yaklasik 7-8 saatlik bir kullanim söz konusu. Veriler bana göre kötü, size göre iyidir. Eğer günü rahat kurtarıyorsaniz problem yoktur, yukarıda hocaminda dediği gibi ekran suresinin pek bir önemi yok.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım benim içinde pek önemi yok öylesine muhabbet olsun diye açtım konuyu zaten amaç bilgi edinmek saolun iyi geceler
Şiir gibi yazmışsın beğendim zaten şarjından memnunum her konuda Samsung dan geçtim mi6 ya belki ondan dırKonu açmanız problem değil hocam, sadece ekran süresine takilmayin. Yeri geldiğinde moralde bozar, mutlu da eder ama asil olay günü kurtarabilmektir.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi