Yardım mi 6 Masik rom ekran süresi

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
masik 10 8.7.26
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
bugün telefon elimden hiç düşmedi desem yeridir ekran süresi iyimi sizce

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-10-02-22-22-06-735_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-10-02-22-22-06-735_com.miui.securitycenter.png
    68,1 KB · Görüntüleme: 88

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam görünüşe göre iyi hatta daha kenarda %20 duruyor ama bu süreyi ne kadarı Wİ-Fİ ve Mobil veri ayrıca parlaklık ve hangi uygulamalar ile aldınız bu önemli detay.

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam görünüşe göre iyi hatta daha kenarda %20 duruyor ama bu süreyi ne kadarı Wİ-Fİ ve Mobil veri ayrıca parlaklık ve hangi uygulamalar ile aldınız bu önemli detay.
WiFi hiç kapanmadı ekran parlaklığı yarıdan biraz az uygulama listem baya kalabalık Facebook youtube falan hele youtube hiç kapanmadı gibi bugün paso video izledim uygulama yükleyip kaldırdım falan

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
WiFi hiç kapanmadı ekran parlaklığı yarıdan biraz az uygulama listem baya kalabalık Facebook youtube falan hele youtube hiç kapanmadı gibi bugün paso video izledim uygulama yükleyip kaldırdım falan
O zaman bu süre normal hocam YouTube da video izlerken şarjınız daha uzun gidecektir ama sizin kullanım ihtiyacınızı karşılıyorsa bu yeterlidir zaten ekran süresi kısmına çok takılmayın belli bir yerden sonra insan gerçekten kafayı bozuyor bu yüzden :)

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
O zaman bu süre normal hocam YouTube da video izlerken şarjınız daha uzun gidecektir ama sizin kullanım ihtiyacınızı karşılıyorsa bu yeterlidir zaten ekran süresi kısmına çok takılmayın belli bir yerden sonra insan gerçekten kafayı bozuyor bu yüzden :)
doğru diyorsun :) video izlerken şarj çok gitmiyor sanırım :)

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Elinizden düşmemesi ekran süresini daha uzun verir. Yani asil ekran sürenizi 17-18 saatlik kullanimda anlarsınız. Tahmin ediyorum yaklasik 7-8 saatlik bir kullanim söz konusu. Veriler bana göre kötü, size göre iyidir. Eğer günü rahat kurtarıyorsaniz problem yoktur, yukarıda hocaminda dediği gibi ekran suresinin pek bir önemi yok.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Elinizden düşmemesi ekran süresini daha uzun verir. Yani asil ekran sürenizi 17-18 saatlik kullanimda anlarsınız. Tahmin ediyorum yaklasik 7-8 saatlik bir kullanim söz konusu. Veriler bana göre kötü, size göre iyidir. Eğer günü rahat kurtarıyorsaniz problem yoktur, yukarıda hocaminda dediği gibi ekran suresinin pek bir önemi yok.

Anladım benim içinde pek önemi yok öylesine muhabbet olsun diye açtım konuyu zaten amaç bilgi edinmek saolun iyi geceler

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Konu açmanız problem değil hocam, sadece ekran süresine takilmayin. Yeri geldiğinde moralde bozar, mutlu da eder ama asil olay günü kurtarabilmektir. :)
Anladım benim içinde pek önemi yok öylesine muhabbet olsun diye açtım konuyu zaten amaç bilgi edinmek saolun iyi geceler

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Konu açmanız problem değil hocam, sadece ekran süresine takilmayin. Yeri geldiğinde moralde bozar, mutlu da eder ama asil olay günü kurtarabilmektir. :)

Şiir gibi yazmışsın beğendim zaten şarjından memnunum her konuda Samsung dan geçtim mi6 ya belki ondan dır :)

Oyla:
Üst Alt