Soru Mi 6 LG panel

Bugrahan09

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
İyi günler bir kaç gün önce n11.com üzerinden Xiaomi mi 6 cihazını aldım oldukça memnunum fakat panel olayını öğrenip kendi telefonumun paneline baktığımda canım çok sıkıldı herkes LG ye olan nefretini kusmuş yok helvasını yiyin falan abartıldığı kadar var mı bu model telefonda bu sorunu yaşayan yahut konuya yetkin biri varsa yardımcı olabilir mi kafaya çok takan bir insanım

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
İyi günler bir kaç gün önce n11.com üzerinden Xiaomi mi 6 cihazını aldım oldukça memnunum fakat panel olayını öğrenip kendi telefonumun paneline baktığımda canım çok sıkıldı herkes LG ye olan nefretini kusmuş yok helvasını yiyin falan abartıldığı kadar var mı bu model telefonda bu sorunu yaşayan yahut konuya yetkin biri varsa yardımcı olabilir mi kafaya çok takan bir insanım
Şu zamana kadar mi 6 için LG panellerde belirli bir sorun çıkmadı içiniz rahat olsun, bır sıkıntı olursa kafanıza takarsınız boşuna yormayın kendinizi mm~~

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
hocam mi 6 da ghost screen problemi belirten bir haber veya kişi duymadım jdi panelden bahsediyorlar panelinizi ayarlara girip telefon hakkında bölümünden çekirdek sürümüne 5-6 kez dokunun ve check version info bölümünün en altında yazar ekran görüntüsü alıp buraya koyarsanız panelinizin ne oldugunu hem siz görürsünüz LG panel olan bir mi 6 varsa herkes bilgi sahibi olur :)

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
hocam mi 6 da ghost screen problemi belirten bir haber veya kişi duymadım jdi panelden bahsediyorlar panelinizi ayarlara girip telefon hakkında bölümünden çekirdek sürümüne 5-6 kez dokunun ve check version info bölümünün en altında yazar ekran görüntüsü alıp buraya koyarsanız panelinizin ne oldugunu hem siz görürsünüz LG panel olan bir mi 6 varsa herkes bilgi sahibi olur :)
Lg panel mi 6 var hocam

Oyla:

Bugrahan09

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LG hocam baktım ben de. Birkaç gün için bir problem yok dediğiniz gibi sorun yaşayanın daha çıkmaması da güzel tabiki
[doublepost=1517162649,1517162607][/doublepost]
Lg panel mi 6 var hocam

Cihaz ne zamandır elinizde hocam

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
LG hocam baktım ben de. Birkaç gün için bir problem yok dediğiniz gibi sorun yaşayanın daha çıkmaması da güzel tabiki

sorun yok gibi görünüyor LG panel konusunda bir kaç kez kötü tecrübeler geçirdi ama kötü anlamına gelmiyor şu anda kullandıgım bilgisayarın monitörü LG 2006 model LCD panel ortalama 10 yıldır çalışıyor her gün daha bir yamuğunu görmedim :) halen beğendiğim bir monitör değiştirmeyi düşünmüyorum iyi forumlar

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11

Benim ki jdi 3 ay oldu
[doublepost=1517163138][/doublepost]
sorun yok gibi görünüyor LG panel konusunda bir kaç kez kötü tecrübeler geçirdi ama kötü anlamına gelmiyor şu anda kullandıgım bilgisayarın monitörü LG 2006 model LCD panel ortalama 10 yıldır çalışıyor her gün daha bir yamuğunu görmedim :) halen beğendiğim bir monitör değiştirmeyi düşünmüyorum iyi forumlar
Haklisiniz hocam, sizede iyi forumlar :)

Oyla:

Bugrahan09

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler cümleten iyi forumlar :)

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam n11 den aldıysanız garantili dir zaten delta ve evo garanti ekranın lg olduğunu görünce kronik olduğunu anlayıp oto olarak değiştiriyorlar genelde sorun çıkmıyor sen bir sorun olursa kağıtta lg panel diye belirtirsin, iyi forumlar

Oyla:
Üst Alt