Yardım Mİ 6 Kulaklık Tavsiyesi?

Solin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERCAN
Cihazım
Xiaomi Mİ 6
Konular
6
Selamınaleyküm arkadaşlar, uzun zamandır Mİ6 cihazı kullanmaktayım.
Bugüne kadar müzik keyfini ilk aldığımda kutu içinde çıkan Type C dönüştürücü ile dinlerdim (3.5mm çıkışlı kulaklık ile) fakat bugün itibari ile Type C dönüştürücümü kaybettim.
Mİ6 kullanan forum arkadaşlarımdan tavsiye istiyorum. Bassı ve müzik kalitesini iyi veren marka önerileriniz varmıdır?
Yada benim gibi Mİ6 kullanıp kullandığı ve memnun olduğu kulaklık modeli nedir?
Malum Type C girişli olduğu için piyasada birçok kulaklık var fakat kullanıcılardan tavsiye alarak almak isterim doğrusu.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. :)

Teşekkürler, iyi forumlar.

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Ben type c dönüştürücü ile xioami piston kullanıyorum. Ses kalitesinden memnunum çok aşırı olmasa da orta derece bas ve kaliteli ses veriyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Solin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERCAN
Cihazım
Xiaomi Mİ 6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben type c dönüştürücü ile xioami piston kullanıyorum. Ses kalitesinden memnunum çok aşırı olmasa da orta derece bas ve kaliteli ses veriyor.

Hocam type c dönüştürücü ile daha önce philips marka kulaklık ile dinlerdim fakat dönüştürücüden midir, başka birşeyden midir bilmiyorum ama sesi full açmama rağmen yüksek seste dinleyemiyorum. :( Sanki ses yarıda gibi bi algı oluşuyor. 3.5mm kulaklık girişi olan farklı bir telefona kulaklığı takıp dinlediğimde daha yüksek ses veriyor. Type C dönüştürücü mü engelliyor aceba :?

Oyla:

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Hocam type c dönüştürücü ile daha önce philips marka kulaklık ile dinlerdim fakat dönüştürücüden midir, başka birşeyden midir bilmiyorum ama sesi full açmama rağmen yüksek seste dinleyemiyorum. :( Sanki ses yarıda gibi bi algı oluşuyor. 3.5mm kulaklık girişi olan farklı bir telefona kulaklığı takıp dinlediğimde daha yüksek ses veriyor. Type C dönüştürücü mü engelliyor aceba :?
Kesinlikle öyle değil ben sos seste dinleyemiyorum. 2 tık kısıyorum . Başka cihazda denedin mi kulaklığı

Oyla:

Solin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERCAN
Cihazım
Xiaomi Mİ 6
Konular
6
Evet, kulaklığı 3.5mm giriş desteği olan farklı marka telefonda denedim, ses gayet iyi. Ama type c dönüştürücü ile dinlerken ses 3-5 basamak aşağıda kısılmış gibi bi ses veriyor. Sesi full açık değil sanki.
Bu yüzden direk type c çıkışlı kulaklık ile denemek istiyorum. Dönüştürücü yardımı almadan.

Oyla:

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
KZ firmasinin ZS10 kulakligini tavsiye ediyorum.Muhtesem otesi ses kalitesi baslari var. Kulaklik kendisi de cok havali. Kulaklik default olaraq 3.5 jack girisli kablo ile geliyor amma kablosu degistirile bilir. KZ firmasinin usb type c kablosu var ozel ses chipi entegreli.kulakligi bu kablo ile kullaninca ses performansi sahlaniyor. Amma 2-si birlikte biraz bahali olcak.ben ikisine 60 dollar civari para verdim aliexpress uzerinden. Daha once de 10 dollarlik KZ kulaklik kullaniyordum 3 yil kullandim ki cok dayanakliydi .ses kalitesi de guzeldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KZ firmasinin ZS10 kulakligini tavsiye ediyorum.Muhtesem otesi ses kalitesi baslari var. Kulaklik kendisi de cok havali. Kulaklik default olaraq 3.5 jack girisli kablo ile geliyor amma kablosu degistirile bilir. KZ firmasinin usb type c kablosu var ozel ses chipi entegreli.kulakligi bu kablo ile kullaninca ses performansi sahlaniyor. Amma 2-si birlikte biraz bahali olcak.ben ikisine 60 dollar civari para verdim aliexpress uzerinden. Daha once de 10 dollarlik KZ kulaklik kullaniyordum 3 yil kullandim ki cok dayanakliydi .ses kalitesi de guzeldi.

ZS10 pahali geldiyse ZS8 ve ZS6 var.En iyi alternativi ZS6 diyolar. o da cok guzel 30 dollar civari. Yok bahali diyosan ZS Pro felan var onlar da guzel.Xiaominin piston kulakliklarindan daha iyi.denedim soyluyorum audiophile olarak.

Oyla:

Solin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERCAN
Cihazım
Xiaomi Mİ 6
Konular
6

ZS10 pahali geldiyse ZS8 ve ZS6 var.En iyi alternativi ZS6 diyolar. o da cok guzel 30 dollar civari. Yok bahali diyosan ZS Pro felan var onlar da guzel.Xiaominin piston kulakliklarindan daha iyi.denedim soyluyorum audiophile olarak.
Evet, bahsettiğin KZ ZS10 kulaklığı yakından takip ediyorum. Almayı da planlıyordum yakın zamanda fakat doların başının alıp gittiği günden beri ayar oldum. :) İnternette birçok olumlu yorum aldım ses kalitesi ve bassı ile ilgili. Fakat 3.5 jack kablosu değiştirilebilir demişsiniz. KZ firmasının kendine özgü type c dönüştürücüsü mü var? Tıpkı xiaomi mi 6 kutusundan çıkan dönüştürücü gibi mi?
Ola ki ürünü aldım diyelim, ekstra olarak dönüştürücüsünü de mi sipariş etmem gerekecek?

Oyla:

Mr_Blueyes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Apple kulaklık ve Bluetooth ttec kullanıyorum ama ttec çok iyi ses veriyor pro bi kulaklık en güzel yanı mıknatıslı ve sporda kullanıyorum

Oyla:

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Evet, bahsettiğin KZ ZS10 kulaklığı yakından takip ediyorum. Almayı da planlıyordum yakın zamanda fakat doların başının alıp gittiği günden beri ayar oldum. :) İnternette birçok olumlu yorum aldım ses kalitesi ve bassı ile ilgili. Fakat 3.5 jack kablosu değiştirilebilir demişsiniz. KZ firmasının kendine özgü type c dönüştürücüsü mü var? Tıpkı xiaomi mi 6 kutusundan çıkan dönüştürücü gibi mi?
Ola ki ürünü aldım diyelim, ekstra olarak dönüştürücüsünü de mi sipariş etmem gerekecek?

Donusturucu degil.KZ kulakliklarinin kablosu degistirile biliyor. Kendi kablolari var.Mesela ekstra aldigin 3.5 jackli kablo ozel tasarlaniyor ve kulakligin kendi kablosundan daha iyi ses gonderiyor. Amma USB Type C kablosu var.ozel ses chipi ile hazirlanmis kablo. Kulakligi aldikdan sonra ekstra o kabloyu aliyorsun ve kulakligin kendi kablosunu cikarib onu takiyorsun.Ses performansi daha muhtesem oluyor.Ayrica Bluetooth modulu var 8 10 dolara KZ-nin kendi modulu.Yine ayni bicimde kulakligin kablosunu cikarib bluetook modulu takiyorsun al sana Aptx HD destekli Bluetooth kulaklik.amma arasdirdim USB Type C ile kombinasyon daha iyi ses veriyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Solin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERCAN
Cihazım
Xiaomi Mİ 6
Konular
6
Donusturucu degil.KZ kulakliklarinin kablosu degistirile biliyor. Kendi kablolari var.Mesela ekstra aldigin 3.5 jackli kablo ozel tasarlaniyor ve kulakligin kendi kablosundan daha iyi ses gonderiyor. Amma USB Type C kablosu var.ozel ses chipi ile hazirlanmis kablo. Kulakligi aldikdan sonra ekstra o kabloyu aliyorsun ve kulakligin kendi kablosunu cikarib onu takiyorsun.Ses performansi daha muhtesem oluyor.Ayrica Bluetooth modulu var 8 10 dolara KZ-nin kendi modulu.Yine ayni bicimde kulakligin kablosunu cikarib bluetook modulu takiyorsun al sana Aptx HD destekli Bluetooth kulaklik.amma arasdirdim USB Type C ile kombinasyon daha iyi ses veriyor.
Peki. Çok teşekkür ederim tecrübelerini aktardığın için. Aldığım zaman haber vericem.

Oyla:
Üst Alt