Mi 6 kulaklık ses çıkışı sorunu

Hsyntlgky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
3
Arkadaşlar 3-4 gün önce cepporttan mi6 aldım lakin kulaklık taktığımda ses bir inip, bir alçalıyor. 9.0.0.2 güncel rom yüklü. Acaba kablosuz kulaklık alırsam sorun ortadan kalkar mı? Eğer kalkarsa hangi kulaklığı tercih etmeliyim(100-200 arası bütçe). Şimdiden teşekkür ederim.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Sorun yazılımsal rom değiştirirsen ( china tabanlı ) düzelir ( muhtamelen hastalık sana da 2 3 ayda bulaşacak rom değiştirmek isteyeceksin ) kablosuz kulaklıklar sorunu çözüyor tavsiyem jbl eğer pahalı gelirse aliexpressten
linkteki mağazanın ürünleri güzel bir göz at kablosuz kulaklıkları bulursun . İyi forumlar

Hsyntlgky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. Rom işlemlerine sıcak bakıyorum, şuan yapmayı bilmiyorum göz atacağım :)

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Aslında çook basit birşey fakat mi 6 da bazı sorunlar var biraz uğraştırıyor eğer tam doğru yapılırsa 10 dk sürüyor sadece
Çok teşekkür ederim. Rom işlemlerine sıcak bakıyorum, şuan yapmayı bilmiyorum göz atacağım :)

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
ben epic rom a geçtim dolby atmos olduğu için ses çok iyileşti. Tavsiye ederim

Hsyntlgky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir konuda varsa yönlendirir misiniz beni? Geçeyim bakayım bende?

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam burdan değil de brn video lu anlatım paylaşacağım sadece biraz zaman gerekiyor
[doublepost=1512143510,1512142323][/doublepost]
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Buradan bootleader kilidini açabilirsin ve twrp yükleyebilirsin yanlız twrp video açıklama linkteki twrp değil de ( ) linkteki twrp yi indir çünki mi 6 da sorun var bu twrp olmassa açılıp kapanmada twrp siliniyor
Sonrasında rom kurma için cihazı twrp de aç wipe ye bas sonra sağdaki format data ya basıp twrp ekranına geri dön tekrar wipe ye basıp 4 vipe yap [Adwanced Wipe bölümüne girin. Daha sonra karşınıza çıkan bölümlerden Dalvik , Cache, System ve Data kutuçuklarını işaretleyin.] Sonra twrp yi yeniden başlatıp cihaz hafızasına pc ye yüklediğiniz romu atın (twrp ekranına girince pc de otomatikmen gözüküyor içine zip dosyası biçiminde romu at ve install a bas sonra rar dosyasını seçin ve sağa kaydırın sonra çubuk dolacak ve soldaki cache artıklarını temizle gibi birşey çıkacak bas ve systemi yeniden başlat maximum 20 dk ya açılacaktır ( genelde 5 dakika içinde açılır . Hocam eğer harfiyen uyguladıysanız sorun olmaz bu mi 6 için geçerli diğer yöntemlerde sorun çıkıyor mi 6 da yardım olursa mesaj atarsın hocam iyi forumlar

Hsyntlgky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
3
Çok teşekkür ederim, sağolun. Bakacağım en yakın zamanda. Peki hangi romu tavsiye edersiniz?

Üst Alt