Yardım Mi 6 Kulaklık Okumuyor

cakr1805

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi5
Konular
1
Benim telefonumun arka kapağı kırıldığından beri kulaklığı okumuyor bugün belki dönüştürücüde birşey vardır diye dönüştürücü aldım çift giriş hem şarj hemde kulaklık kablo şarj ediyor ama kulaklığı yine okumuyor arka paneli söküp girişi iyice temizledim dönüştürücüyüde aynı şekilde temizledim ama nafile hızlı şarjda hiçbir sıkıntı yok aynı şekilde bilgisayar da depolamayı okuyor yazıyor sizce sorun soketde mi ? Sokette ise nasıl tamir etmeliyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sürüm MIUI 9.5.8.0/Kararlı

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
telefonunuzu fabrika ayarlarına getirmeyi tavsiye ediyorum. (yedeklerinizi alın)

Olumsuz sonuç alırsanız soket arızası konusundan daha da emin olmuş olursunuz.
Beceriniz varsa yapabilirsiniz tabi. Diğer taraftan sitede yetkin arkadaşlar mevcut. Onlara da yaptırabilirsiniz. Kolay gelsin.

Oyla:

cakr1805

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonunuzu fabrika ayarlarına getirmeyi tavsiye ediyorum. (yedeklerinizi alın)

Olumsuz sonuç alırsanız soket arızası konusundan daha da emin olmuş olursunuz.
Beceriniz varsa yapabilirsiniz tabi. Diğer taraftan sitede yetkin arkadaşlar mevcut. Onlara da yaptırabilirsiniz. Kolay gelsin.
Ayarlardan fabrika ayarlarına döndüm ama yinede düzelmedi, kesin olarak soket arızası mı sizce ?

Oyla:

mstfpls

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi6
Konular
0
Benim telefonumun arka kapağı kırıldığından beri kulaklığı okumuyor bugün belki dönüştürücüde birşey vardır diye dönüştürücü aldım çift giriş hem şarj hemde kulaklık kablo şarj ediyor ama kulaklığı yine okumuyor arka paneli söküp girişi iyice temizledim dönüştürücüyüde aynı şekilde temizledim ama nafile hızlı şarjda hiçbir sıkıntı yok aynı şekilde bilgisayar da depolamayı okuyor yazıyor sizce sorun soketde mi ? Sokette ise nasıl tamir etmeliyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sürüm MIUI 9.5.8.0/Kararlı
Bu soruna bir çözüm bulabildinizmi acaba. Aynı sorun bendede var

Oyla:
Üst Alt