Soru Mİ 6 konuşurken beklemeye alıyor

ozcanemre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi6
Konular
2
Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 6 aydır mi6 kullanıyorum. Ancak son 1-2 aydır telefon konuşması sırasında kulağım ekrana değmeden kendiliğinden beklemeye alıyor ya da sustur'a basıyor. bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.. Başka yaşayanlar var mı yoksa tek ben miyim?

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Ekran koruyucu ile alakalı olabilirmi diye düşündüm. Dokunmatiğe etkisi oluyorsa kirlenmeden veya arada hava kaldıysa yeni bir dokunmatik takıp deneyin. Olmadı fabrika ayarları deneyin , olmadı rom , olmdadı donanımsala gider...

Oyla:

ozcanemre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam onun tek sebebi istemsiz değmeniz telefona :)
Hocam evet onu da düşündüm ancak mümkün olduğunca kulağımı uzak tutuyorum bu kadar hassas değildir heralde her telefonda. Umarım donanımsal bir problem yoktur. Ben başka yaşayanlarda vardır muhtemelen diye yazmıştım aslında... Teşekkür ederim...
[doublepost=1525821833,1525821809][/doublepost]
Ekran koruyucu ile alakalı olabilirmi diye düşündüm. Dokunmatiğe etkisi oluyorsa kirlenmeden veya arada hava kaldıysa yeni bir dokunmatik takıp deneyin. Olmadı fabrika ayarları deneyin , olmadı rom , olmdadı donanımsala gider...
Keşke ekran koruyucu olsa hocam gerçekten razıyım ona :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ayarlar/Sistem Uygulamaları/Telefon/Gelen Arama Ayarları altında yer alan yakınlık sensörü seçeneğini aktif edin ve telefonunuzun üst kısmında, hoparlör yanında yer alan yakınlık sensörünün önünde her hangi bir engel (Kir,toz, yağ, ekran koruyucu vs.) olmadığında emin olun.

Oyla:
Üst Alt