Yardım Mi 6 kılıf önerisi

breakest

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enis
Cihazım
discovery
Konular
13
Merhaba, yurt içi veya yurt dışı farketmez bir kılıf arıyorum kılıf ince olsun yeter çok kalın olmasın kaygan olmasa iyi olur önerileriniz var mı? Deri kılıf görmüştüm Aliexpress' te o telefonu kaba gösterir mi

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Merhaba, yurt içi veya yurt dışı farketmez bir kılıf arıyorum kılıf ince olsun yeter çok kalın olmasın kaygan olmasa iyi olur önerileriniz var mı? Deri kılıf görmüştüm Aliexpress' te o telefonu kaba gösterir mi

bu ilginizi çekebilir ben kullanıyorum oldukça başarılı

Oyla:

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4

Mi 5'de kullandım çok iyiydi. Mi 6 için de sipariş ettim.

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32

Mi 5'de kullandım çok iyiydi. Mi 6 için de sipariş ettim.

Bu kılıflarda güzel fakat telefonu olduğundan çok kaba ve hantal gösteriyor. güç ve volume tuşları erişimi biraz rahatsız edebilir.

Oyla:

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
Hocam her nekadar telefon bende seramik sürüm var çizilmeye karşı dayanıklı felan densede malesef kolay çiziliyor ayrıca ben gün içerisinde sürekli ayakta olduğumdan ve telefonu iş icabı sürekli elimde gezdirdiğimden sağa sola düşürüyorum geçen 2 kez düşürdüm birisi araçtan inerken birisi normal bel hizasından telefona bişey olmadı ekranınada şu komple ekranı kaplayan camlardan yapıştırdım kale gibi oldu telefon ha sen dersen ben ceketin cebinde gezdiriyorum ofiste masa üstünde tutuyorum ozaman başka ama ben sana kullandığım kılıfın linkini atayım sen bi bak resimde bende mavisi ve kırmızı olanı var ikiside çok güzel hatta iş yerinde bende görüp mi 6 alan arkadaşın birisi maviyi hacıladı şuan kırmızı var bu arada alide bu kılıfa benzen satış yapan bikaç eleman daha var ben bu adamdan aldım üründe hata yok hani denenmiş şeyi almış olursun istersen

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocam günlük kullanimlar icin uygundur. gayet ince. arka tarafi parmak izi tutmuyor. orjinalindeki gibi yag gibi felan da olmuyor. dustugu zaman zedelenmelerden ciziklerden catlaklardan korur. fakat telefonu bi tank yapamaz. sizin sartlariniza kosullariniza gore secersiniz.

Oyla:

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Bu kılıflarda güzel fakat telefonu olduğundan çok kaba ve hantal gösteriyor. güç ve volume tuşları erişimi biraz rahatsız edebilir.
Mi 5 telefonumda kullandım ses ve güç tuşlarına erişim gayet rahattı. Kaba ve hantal da göstermiyordu ama mi 5 te böyleydi. Mi 6'da nasıl olur onu bilmiyorum tabi daha mi 6'da kullanmadım. Sipariş gelince bilgilendirme yaparım yine inşallah.

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Birde ringke fusion var oda çok sağlam ve tasarımı ve çizgileri çok başarılı. Fiyat performans olarak biraz pahalı ama kalitesi için değer. Bugün elime geçti harika.

Oyla:
Üst Alt