Soru Mi 6 kararlı romdan eu Roma geçme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hüseyinavni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin Avni
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Konular
17
Mi 6 kullanıcısıyım. Kararlı MIUI 10 yüklü ve botloader kapalı. Telefonumun kamera performansıından memnun değilim. Özellikle gece çekimi ve video çekiminden.Rom değiştirmek istiyorum ama cihazım KVK garantili ve 15 ay daha garantisi var.
Forumda mi 6 için en stabil romun eu rom olduğunu ve birçok kullanıcının memnun olduğunu okudum. Eu Roma geçmek istiyorum ama bl kilidini açmadan. Güncelleyici üzerinden eu Roma geçmek mümkün mü acaba? Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
BL kilidi açmadan ve TWRP yüklemeden EU roma geçemezsiniz. Önce BL açıp sonra TWRP yüklemelisiniz.

Oyla:

Hüseyinavni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin Avni
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı da orada başlıyor hocam. Bl kilidi açmak cihazı garanti dışı bırakıyor.Cevabınız için teşekkür ederim de bir sorum daha olacak mi 6 developer 9.1.17 i indirip güncelleştirme üzerinden yüklemek ve tekrar aynı yöntemle kararlı geri dönmek mümkün mü acaba ( yani memnun kalmazsam)

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Kararlı romdan Beta roma dediğiniz gibi güncelleme paketini seç yaparak geçebilirsiniz, ancak Beta romdan kararlıya güncelleyici üzerinden geçemezsiniz. Yine BL kilidinizin açık olması gerekir.

Oyla:

Hüseyinavni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin Avni
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Anlaşılan garanti süresi dolana kadar kararlı romda kalmak ve bu arada gelmesi muhtemel güncelleme ile kameranın düzelmesini beklemekten başka çare yok.
Zaman ayırdığınız için sağolun.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt