Yardım Mi 6 Kapatınca Geri Açılıyor

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Merhaba, Xiaomi mi 6 telefonumun ekranını değiştim ilk hafta sıkıntı yoktu.(orijinal ekran takıldı.) Daha sonra dokunmatik çalışmamaya başladı. Bu yüzden TWRP üzerinden sıfırlamayı deneyecektim. Ama telefonun güç tuşuna basıyorum kapanır kapanmaz geri açılıyor. Twrp ye de bu yüzden giremiyorum.
Twrp'ye girmenin başka bir yolu var mı?

Fastboot rom atmak son çare gibi, ımeı gider mi?
.
Durum bu. Yardım bekliyorum.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Fastboot 'a alabiliyorsanız cihazı fastboota aldıktan sonra fastboot recovery yazın adb ye twrp açılır.

Oyla:

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot 'a alabiliyorsanız cihazı fastboota aldıktan sonra fastboot recovery yazın adb ye twrp açılır.
Fastboot alınmıyor. Cihaz kapanmıyor ki. Güç tuşuna basılı tutunca önce kapanıyor hemen ardından mi logosu çıkıyor ve açılıyor. Kapalı durumda kalmıyor.
Yardım bekliyorum herkesten.

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Cihaz kapandıktan sonra geri açılırken ses açma tuşuna basılı tutunca twrp açılmıyor mu
Eğer kapata bastığınızda yeniden başlat demişsiniz gibi tepki veriyorsa kapattıktan sonra hemen ses açma tuşuna basılı tutarak twrp yi açabilmeniz gerekiyor

Son düzenleme:
Oyla:

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Cihaz kapandıktan sonra geri açılırken ses açma tuşuna basılı tutunca twrp açılmıyor mu
Eğer kapata bastığınızda yeniden başlat demişsiniz gibi tepki veriyorsa kapattıktan sonra hemen ses kısma tuşuna basılı tutarak twrp yi açabilmeniz gerekiyor
Ses açma tuşu ile twrp açılıyor ve evet twrp açıldı ama dokunmatik çalışmadığı için twrp yı kullanmıyorum.
Sizin söylediğiniz bu yöntemle fastboot a aldım oldu.
Ama sizin dediğiniz yaparsam twrp'ye ulaşmanın bir artısı olmaz sonuçta kullanılamıyor.
PC üzerinden rom atsam olur herhalde.

Son düzenleme:
Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Ses açma tuşu ile twrp açılıyor ve evet twrp açıldı ama dokunmatik çalışmadığı için twrp yı kullanmıyorum.
Sizin söylediğiniz bu yöntemle fastboot a aldım oldu.

Ama sizin dediğiniz yaparsam twrp'ye ulaşmanın bir artısı olmaz sonuçta kullanılamıyor.
PC üzerinden rom atsam olur herhalde.
Evet hocam kusura bakmayın orda yanlış yazmışım ne zamandır twrp ye girmiyordum unutmuşum. Düzelttim şu an.
Fastboot üzerinden rom atabildiniz mi hocam düzeldi mi

Oyla:

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Evet hocam kusura bakmayın orda yanlış yazmışım ne zamandır twrp ye girmiyordum unutmuşum. Düzelttim şu an.
Fastboot üzerinden rom atabildiniz mi hocam düzeldi mi
Şu an da PC yanımda olmadığı için henüz denemedim.
Ancak yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yalnızca telefoncuya geri gitmeden önce denemekten zarar gelmeyeceğine inanıyorum.

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Şu an da PC yanımda olmadığı için henüz denemedim.
Ancak yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yalnızca telefoncuya geri gitmeden önce denemekten zarar gelmeyeceğine inanıyorum.
merhaba hocam fastboot üzerinden yazılımı hemen atmayacak iseniz en kısa zamanda cihazı yaptırdığınız servise durumu bildirin. Süre uzarsa sorunu kullanıcı hatasına bağlayabilirler. Ayrıca tuş arıza veya başka nedenler ile tuş kombinasyonu ile fastboot veya recovery moduna giremiyor iseniz (üst mesajlarda belirtilen cözümler dışında ) cihazın USB hata ayıklama acarak CMD üzerinden sırası ile;
Adb devices
Adb Shell
Reboot bootloader (fastboot moduna alır)
Reboot recovery (recovery moduna alır)

Oyla:
Üst Alt