Yardım Mi 6 instagram için yardım lütfen

mokarco

:))
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
Selamlar
9.5.3.0 sürümünü kullanıyorum arkadaşlar. İnstagram uygulamasında herhangi bir profilde gezerken tuş kilidini kapatıp daha sonra kaldığım yerden devam etmek üzere tuş kilidini açtığımda instagram uygulaması ana sayfadan başlıyor. En başa atıyor yani kaldığım yerden devam edemiyorum. Örneğin 600 gönderisi olan bir profilde ilerliyorum, 250. gönderide tuş kilidini kapatıyorum, tekrar açtığımda kaldığım yerden devam etmiyor da ana sayfaya atıyor.

- İnstagram uygulamasını silip tekrar yükledim
- Ayarlar / Pil & Performans / Uygulama Seçin / İnstagram / Kısıtlama Yok seçili halde

Fakat çözüm olmadı. Eminim basit bir çözümü vardır ama bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleme:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Geliştirici Seçenekleri > Miui optimizayonu aç > kapalı
Geliştirici Seçenekleri > Bellek optimizasyonu > kapalı

deneyin ;)

Oyla:

mokarco

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her iki işlemi de yaptım, telefonu yeniden de başlattı. 5 kere test ettim ama aynı :) Her seferinde kaldığım yerden devam etmiyor, sanki uygulamayı yeni açmışım gibi ana ekradan açılıyor. Eski haline getireyim mi yaptığım işlemleri? Telefona hız, batarya ömrü açısından olumsuz bir etkisi olur mu?

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Her iki işlemi de yaptım, telefonu yeniden de başlattı. 5 kere test ettim ama aynı :) Her seferinde kaldığım yerden devam etmiyor, sanki uygulamayı yeni açmışım gibi ana ekradan açılıyor. Eski haline getireyim mi yaptığım işlemleri? Telefona hız, batarya ömrü açısından olumsuz bir etkisi olur mu?
instagram betayı deneyin, uygulama kaynaklı sorun da olabilir.

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Güvenlik- ayarlar- pil kullanımı -telefon kitlenince önbellek temizlensin kısımında süre var ise asla yapın. Düzelmesi gerik bu şekilde. (Güç tasarrufu modunu açınca önbellek temizleme kapatsanızda açılır.)

Oyla:

mokarco

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
Güç tasarrufu kapalı, dediğiniz gibi; "telefon kilitlenince önbellek temizlensin kısımında süre asla" olarak ayarlı. Hala aynı :) ne instagram'mış mübarek.. İnstagram beta dediğiniz nedir ilk defa duydum, google play store'dan mı yüklemem gerekiyor?

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Güç tasarrufu kapalı, dediğiniz gibi; "telefon kilitlenince önbellek temizlensin kısımında süre asla" olarak ayarlı. Hala aynı :) ne instagram'mış mübarek.. İnstagram beta dediğiniz nedir ilk defa duydum, google play store'dan mı yüklemem gerekiyor?
O zaman başa gelen çekilir diyecez :)

Oyla:

mokarco

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
Teşekkürler yardımlarınız için, şu instagram betayı bir araştırayım belki merhem olur :)

Oyla:
Üst Alt