Soru Mi 6 için Miui 10 yüklemek (düşceninizi yazınız lütfen)

danielatlas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 9T
Konular
22
Arkadaşlar miui 10 8.9.13 betası telefonumda yüklü ve olacağı gibi stabil çalışmıyor. Miui 10'a geçmek istiyorum ancak stabil sürüm sadece miui 9 dan yükleniyor fastboot modu yok yani şimdi sorum şu: miui 9 yükleyip miui 10 yüklesem telefonda bi sıkıntı olurmu olmayacağını tahmin ediyorum ama ne olur ne olmaz diye sorayım dedim ayrıca bu yöntemi mi uygulayım yoksa miui10 fastboot un yayınlanmasını mı bekliyim?

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
kardeş anti roolback olayını araştır öyle işlem yap. ayrıca bootloader açıksa twrp ile ottoman ın yayınladığı romu kur gayet güzel ve hızlı ayrıca google cam da var

Oyla:

danielatlas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 9T
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeş anti roolback olayını araştır öyle işlem yap. ayrıca bootloader açıksa twrp ile ottoman ın yayınladığı romu kur gayet güzel ve hızlı ayrıca google cam da var
anti:1 çıktı rollback
siz hangi romu kullanıyorsunuz
ve romun linkini paylaşırmısınız

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sürüm değişikliklerinde oluşan kararsızlıklar genellikle kişisel verilerin uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Eğer MIUI 9 yükledikten sonra her hangi bir kişiselleştirme yapmadan MIUI 10 güncellemesini yükler ve daha sonra uygulamalarınızı yüklerseniz sıkıntı olmaz. Olsa dahi fabrika verilerine sıfırlamanız cihazda her hangi bir veri olmayacağı için kayıp yaşatmayacaktır.

Oyla:

danielatlas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 9T
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürüm değişikliklerinde oluşan kararsızlıklar genellikle kişisel verilerin uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Eğer MIUI 9 yükledikten sonra her hangi bir kişiselleştirme yapmadan MIUI 10 güncellemesini yükler ve daha sonra uygulamalarınızı yüklerseniz sıkıntı olmaz. Olsa dahi fabrika verilerine sıfırlamanız cihazda her hangi bir veri olmayacağı için kayıp yaşatmayacaktır.
Hocam ben şuanda eu rom yüklemeye karar verdim ama çok merak ettiğim bi konu var bu eu romu geliştiren arkadaşlar içine kötü amaçlı bir yazılım koymuş olabilirlermi?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ben şuanda eu rom yüklemeye karar verdim ama çok merak ettiğim bi konu var bu eu romu geliştiren arkadaşlar içine kötü amaçlı bir yazılım koymuş olabilirlermi?
Hocam EU Rom en eski MIUI tabanlı custom romdur. Kurucuları Mark (2 yıl önce ayrıldı) ve Miro resmi fan site sahipleri. Bugüne kadar haklarında -güvenilirlik konusunda- her hangi bir olumsuz yoruma denk gelmedim. En güvenilir romlardan biridir. Ancak orijinal romlar elbette ki daha güvenli. Tercih sizin :)

Oyla:

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Cuma günü 8.9.13 ten sırf kararlı yüklemek için 9.5.8 yükledim ardından artirimli paket ile kararlı MIUI 10 sürümüne geçtim. İlk izlenim betadan hiçbir farkı yok. Hatta beta daha stabil çalışıyor. Pazar günü tekrar beta 8.9.13 e geri döndüm. Şuan çok memnunum. Bence yerinde kal beta her zaman 1 adım daha önde.

8.9.13 te öyle göze gelir hata gözüme çarpmadi ayrıca. Ve pil kullanımı da çok iyi. Ne gibi sorunlarla karşılaştin?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt