Çözüldü Mi 6 için Google Camera kurulumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Merhaba abiler forumda o kadar Google kamera ile ilgili konu var ama nasıl yapıldığını anlatan Bi konu yok. Öncelikle telefonu alalı 1 ay kadar ya oldu ya olmadı. Yaza kadar rootlamayı düşünmüyorum çünkü lise öğrencisiyim yurtta kalıyorum yedek almakta bilgisayardan flas kullanmakta şuan için benim için çok sıkıntılı. Ama
Forumda gördüğüm Google Camera ile çekilen fotoğraflar çok cezbedici. Bi eve gittiğimde hafta sonumu bunun için bile harcayabilirim. Şunu söyleyim forumlarda paylaşılan linklerden Google Camera apk sı indirdim doğal olarak rootsuz olduğu için sanırım çalışmadı. Sizlerden isteğim çok zahmet olcak ama varsa linki çünkü ben anlatan Bi link bulamadım, yoksada root aşamasından itibaren anlatmanız hem forumda konu olur hemde bu genç kardeşiniz sevinir büyük hayır duası alırsınız :) şimdiden teşekkür ederim
İyi akşamlar

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Link: İpucu - Google Camera

Nasıl yapıldığını da ilk sayfada anlattık; daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki. Sizin İsteğiniz, Cihazı Kutudan Çıkardıktan sonra; Nasıl Google Camera kurulum aşamasına kadar gelinir ise, o denli anlatım yapacak kimse yok kusura bakmayın.

Cihazın BL Kilidinin Açılması ile ilgili konu var, Cihaza Twrp ve Rom kurulması ile ilgili konu var, Cihazın Rootlanması ile ilgili konu da var. Google Camera Kurulumunda yapılması gerekenleri de anlattık. Kusura bakmayın da, sizde bunları birleştirin zahmet olmaz ise eğer...

Oyla:

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Link: İpucu - Google Camera

Nasıl yapıldığını da ilk sayfada anlattık; daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki. Sizin İsteğiniz, Cihazı Kutudan Çıkardıktan sonra; Nasıl Google Camera kurulum aşamasına kadar gelinir ise, o denli anlatım yapacak kimse yok kusura bakmayın.

Cihazın BL Kilidinin Açılması ile ilgili konu var, Cihaza Twrp ve Rom kurulması ile ilgili konu var, Cihazın Rootlanması ile ilgili konu da var. Google Camera Kurulumunda yapılması gerekenleri de anlattık. Kusura bakmayın da, sizde bunları birleştirin zahmet olmaz ise eğer...
Teşekkür ederim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt