Ara butonunu kullanmadığımı nereden biliyorsunuz, kullanmasam, 65 sayfalık mi 6 konularını tek tek incelemede dediğinizde haklısınız. Benim şahsi görüşüm bu yöndeydi. Kabul görür görmez o size kalmış. Bana bilgisayar, İnternet dersi de vermek sizin haddinize düşmez. İlk bilgisayarımı 1994 yılında aldım, 2000 yılında gelen internet ülkemize pek çok konuyu belirginleştirdiğinden beri bu işlerle haşır neşirim. Siz işinize bakın. Öğrenmek isteyenlere de engel olmayın yeter...
Birincisi,
Gayet düzgün üslup ile konunuzu yanıtladım, aynı şekilde sizde seviyeli şekilde cevap vermek zorundasınız (!) Öğrenmek isteyenlere engel olmayın demeden önce profilime girip hazırladığım rehberlere de göz atın, ufkunuz açılır.
İkincisi,
Sayın
Koçara hocamın hazırladığı ve paylaştığı bağlantıda gösteriyor ki, aradığınız konu bariz forumda kolay şekilde bulunabiliyor.
Üçüncüsü,
Toplamda 25 senelik bilgisayar geçmişiniz varmış (!) ve bu sürede haşır neşir olma durumunuz belli ki bir sonuca varamamış, bu üslup ve bilgisizliğiniz ekstra birikim olarak yanınıza kalmış.
Dördüncüsü,
Buraya sizin gibi Android dünyasına uzak onlarca üye geliyor ve hepsinin sorularını tek tek cevaplandırıyoruz. Fakat böyle kendini bilmez şekilde yönetici ekibine "had bildirecek" tavırla gelenlerin bu forumdan faydalanmaması taraftarıyım.
İlk uyarınız benden.
Bir şikayetiniz olursa yönetimle iletişime geçersiniz.