Soru Mi 6 için ACEMİ REHBERİ (root, twrp, yedekleme, Google cam kurulumu, room yükleme)

• Konbuyu başlatan Ege32
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 731
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ege32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
Bu konular veya eklenebilecek başka tür konular için bir acemi rehberi hazırlanması kanaatindeyim. Mi 6 telefonuma Google camera uygulamasını yüklemek istiyordum. Ama telefonla ilgili 65 sayfalık konular açılmış. Aradığınızı bulmak, bulsanda uygulama aşamasında acemilik çekenler için hazırlanmış bir rehbere sanırım ihtiyaç var. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar bir el atarsa sevinirim...

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Bu tarz konuları gerek gönüllü olarak hizmet veren ekibimiz, gerek içlerinden gelerek yapan üyelerimiz zaten hazırlıyor. Bu şekilde "kişisel isteğe" bağlı olarak kapsamlı rehber hazırlanmasını istemek yerine, bu zahmetin 10'da 1'ini göstererek doğru konuları bulmaya çalışmanız daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Zira istediğiniz tüm anlatımlar forumda mevcut. "Ara" butonunu kullanmayı deneyerek başlayabilirsiniz.

Oyla:

Ege32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz konuları gerek gönüllü olarak hizmet veren ekibimiz, gerek içlerinden gelerek yapan üyelerimiz zaten hazırlıyor. Bu şekilde "kişisel isteğe" bağlı olarak kapsamlı rehber hazırlanmasını istemek yerine, bu zahmetin 10'da 1'ini göstererek doğru konuları bulmaya çalışmanız daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Zira istediğiniz tüm anlatımlar forumda mevcut. "Ara" butonunu kullanmayı deneyerek başlayabilirsiniz.
Ara butonunu kullanmadığımı nereden biliyorsunuz, kullanmasam, 65 sayfalık mi 6 konularını tek tek incelemede dediğinizde haklısınız. Benim şahsi görüşüm bu yöndeydi. Kabul görür görmez o size kalmış. Bana bilgisayar, İnternet dersi de vermek sizin haddinize düşmez. İlk bilgisayarımı 1994 yılında aldım, 2000 yılında gelen internet ülkemize pek çok konuyu belirginleştirdiğinden beri bu işlerle haşır neşirim. Siz işinize bakın. Öğrenmek isteyenlere de engel olmayın yeter...

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Ara butonunu kullanmadığımı nereden biliyorsunuz, kullanmasam, 65 sayfalık mi 6 konularını tek tek incelemede dediğinizde haklısınız. Benim şahsi görüşüm bu yöndeydi. Kabul görür görmez o size kalmış. Bana bilgisayar, İnternet dersi de vermek sizin haddinize düşmez. İlk bilgisayarımı 1994 yılında aldım, 2000 yılında gelen internet ülkemize pek çok konuyu belirginleştirdiğinden beri bu işlerle haşır neşirim. Siz işinize bakın. Öğrenmek isteyenlere de engel olmayın yeter...

Birincisi,
Gayet düzgün üslup ile konunuzu yanıtladım, aynı şekilde sizde seviyeli şekilde cevap vermek zorundasınız (!) Öğrenmek isteyenlere engel olmayın demeden önce profilime girip hazırladığım rehberlere de göz atın, ufkunuz açılır.

İkincisi,
Sayın Koçara hocamın hazırladığı ve paylaştığı bağlantıda gösteriyor ki, aradığınız konu bariz forumda kolay şekilde bulunabiliyor.

Üçüncüsü,
Toplamda 25 senelik bilgisayar geçmişiniz varmış (!) ve bu sürede haşır neşir olma durumunuz belli ki bir sonuca varamamış, bu üslup ve bilgisizliğiniz ekstra birikim olarak yanınıza kalmış.

Dördüncüsü,
Buraya sizin gibi Android dünyasına uzak onlarca üye geliyor ve hepsinin sorularını tek tek cevaplandırıyoruz. Fakat böyle kendini bilmez şekilde yönetici ekibine "had bildirecek" tavırla gelenlerin bu forumdan faydalanmaması taraftarıyım.

İlk uyarınız benden.
Bir şikayetiniz olursa yönetimle iletişime geçersiniz.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
65 sayfayı incelemenize gerek yoktu. Bu tip rehberleri ilk sayfalarda bulabilirdiniz. Eğer anlamadığınız bir nokta olursa aynı konu içerisinde nereyi anlamadığınızı belirtmeniz halinde hemen cevap ta alabilirsiniz. Böyle bencilce bir konu açmanız, akabinde de saygısızca davranışınız hiç iyi olmamış.
Konu kapatılmıştır. Lütfen ilgili konulardan, forum kurallarına uygun olarak devam ediniz.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt