Yardım Mi 6 Hard Disk gibi gösterebilir miyiz ?

fdohaeris

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 6
Konular
2
Merhaba arkadaşlar eski telefonlarımda olduğunu hatırlıyorum ama mi 6 bilgisayarımda hard disk veya usb olarak gösterebilir miyim ?

Acil bir durum var telefonda silinmiş bir mesajı geri getirmem gerekiyor bu yüzden root yaptım birkaç apk programı ile denedim işe yaramadı recuva ile deneyeceğim eğer harddisk olarak gösterebilirsem.

Acil yardımlarınıza ihtiyacım var.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Merhaba arkadaşlar eski telefonlarımda olduğunu hatırlıyorum ama mi 6 bilgisayarımda hard disk veya usb olarak gösterebilir miyim ?

Acil bir durum var telefonda silinmiş bir mesajı geri getirmem gerekiyor bu yüzden root yaptım birkaç apk programı ile denedim işe yaramadı recuva ile deneyeceğim eğer harddisk olarak gösterebilirsem.

Acil yardımlarınıza ihtiyacım var.
MTP olan hiçbir cihazı USB bellek gibi göstermeniz mümkün değildir. Silinen dosyalar için hem telefona hem bilgisayara yüklenen yazılımlar var. Onları kullanmanız gerekir. Aklımda wondershare gibi bir uygulama kalmış.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Oyla:

fdohaeris

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MTP olan hiçbir cihazı USB bellek gibi göstermeniz mümkün değildir. Silinen dosyalar için hem telefona hem bilgisayara yüklenen yazılımlar var. Onları kullanmanız gerekir. Aklımda wondershare gibi bir uygulama kalmış.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Hocam 270₺ vererek aldım fakat yazışma yedekleri çıkmıyor birkaç resim çıktı sadece o kadar

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hocam 270₺ vererek aldım fakat yazışma yedekleri çıkmıyor birkaç resim çıktı sadece o kadar
yapacak pek birşey yok aşırı önemliyse telefonun bellek çipini söküp profesyonel yardım almanız gerekiyor :) uzun bir işlem
[doublepost=1516399642,1516397926][/doublepost] ums olarak baglamak istiyorsanız bir gözatın derim ben yaptım ama olmadı belki sizde olabilir

Oyla:

fdohaeris

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapacak pek birşey yok aşırı önemliyse telefonun bellek çipini söküp profesyonel yardım almanız gerekiyor :) uzun bir işlem
[doublepost=1516399642,1516397926][/doublepost] ums olarak baglamak istiyorsanız bir gözatın derim ben yaptım ama olmadı belki sizde olabilir

Sağol hocam deneyeceğim işten çıkınca umarım sonuç alabilirim güvenip biryere veremem telefonu

Oyla:
Üst Alt