- Adım
- Basri
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 2
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, forumda yeniyim buna vesile olan yeni aldığım Mi 6 telefonum. Çin menşei butür telefonlara biraz yabancıyım , epey bir kurcalıyorum karşıma çıkan bazı noktalarda acaba normal mi yoksa ayıblı mı yada yazılımsal bir hata mı karar veremiyorum açıkçası.
Telefon Hakkında;
Mi6
Android Version : 7.1.1 NMF26X
MIUI Version : MIUI Global 8.5 Stable 8.5.1.0 ( NCAMIEG )
1- İlk önce merak ettiğim forumdada araştırdım fakat emin olamadım , Mi6 Global Rom var mı ? varsa benimki Global Rom mu ? Değilse ne yapmalıyım link vs... paylaşırmısınız
2- Gece flash Auto modunda resim çekerken Kameraya Bağlanılamıyor ! uyarısı verdi . resetleyince düzeldi . aynı hatayı tekrar verdirdim sonra. Bu yazılımsal genel bir durummudur yoksa ayıblı mı dır sizce ?
3- Gece flash açık resim çekerken flash ın ışığı SARI yanıyodu ?! bu normalmi
Şimdilik gözüme batanlar bunlar oldu arkadaşlar fazlasıyla kurcalamaya çalışıyorum , 14 gün yasal süreç bitmeden bir kusuru varsa iade yapabilmek için. Bunun içinde sizin gibi daha tecrübelilerin fikirlerine ihtiyacım var.
Teşekkürler
Telefon Hakkında;
Mi6
Android Version : 7.1.1 NMF26X
MIUI Version : MIUI Global 8.5 Stable 8.5.1.0 ( NCAMIEG )
1- İlk önce merak ettiğim forumdada araştırdım fakat emin olamadım , Mi6 Global Rom var mı ? varsa benimki Global Rom mu ? Değilse ne yapmalıyım link vs... paylaşırmısınız
2- Gece flash Auto modunda resim çekerken Kameraya Bağlanılamıyor ! uyarısı verdi . resetleyince düzeldi . aynı hatayı tekrar verdirdim sonra. Bu yazılımsal genel bir durummudur yoksa ayıblı mı dır sizce ?
3- Gece flash açık resim çekerken flash ın ışığı SARI yanıyodu ?! bu normalmi
Şimdilik gözüme batanlar bunlar oldu arkadaşlar fazlasıyla kurcalamaya çalışıyorum , 14 gün yasal süreç bitmeden bir kusuru varsa iade yapabilmek için. Bunun içinde sizin gibi daha tecrübelilerin fikirlerine ihtiyacım var.
Teşekkürler