Yardım Mi 6 Gelen Arama Ekranda Görünmüyor (Yardım Lütfen)

alol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Arkadaşlar Merhabalar, Mi 6 Telefonum da miui 10 8.6.28 yüklü ve her şey normal çalışıyordu. Bir kaç gündür arama geldiğinde ekranda görünmüyor ekranı açıp gelen aramayı ekranın üst tarafından bildirim çubuğundan alıyorum artık. bunun sebebini ve çözümünü bilen var mı?

Ekli dosyalar

• gelen arama.jpeg
    gelen arama.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 175
  • Gelen arama2.jpeg
    Gelen arama2.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 195
  • Gelen Arama3.jpeg
    Gelen Arama3.jpeg
    72,4 KB · Görüntüleme: 182

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Arkadaşlar Merhabalar, Mi 6 Telefonum da miui 10 8.6.28 yüklü ve her şey normal çalışıyordu. Bir kaç gündür arama geldiğinde ekranda görünmüyor ekranı açıp gelen aramayı ekranın üst tarafından bildirim çubuğundan alıyorum artık. bunun sebebini ve çözümünü bilen var mı?
Ayarlar>uygulamalar kısmına girip uygulama listesinden "Telefon" uygulamasını bulup verileri ve önbelleği temizleyin. Bu işlemi yapmadan önce telefon numaralarınızı yedekleyin hesabınıza veya hafıza kartına.
İşe yaramazsa, launcher uygulaması bu probleme sebep olabilir. İşe yaramazsa aynı işlemi Launcher için yapmayı deneyin.

Oyla:

alol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar>uygulamalar kısmına girip uygulama listesinden "Telefon" uygulamasını bulup verileri ve önbelleği temizleyin. Bu işlemi yapmadan önce telefon numaralarınızı yedekleyin hesabınıza veya hafıza kartına.
İşe yaramazsa, launcher uygulaması bu probleme sebep olabilir. İşe yaramazsa aynı işlemi Launcher için yapmayı deneyin.

Yarenersonmez Bey İlginizden dolayı çok teşekkür ederim, ama her iki uygulamanın da ön belleğini temizledim işe yaramadı.
Telefonu da yeniden başlattım her ihtimale karşı, olmadı. Farklı Luncher yükledim sonuç aynı. Kilit ekranında kalıyor.

Kilit ekranı şifreli, onu devre dışı bıraktım, Cep Modunu da devre dışı bıraktım yine olmadı!!

Oyla:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Yarenersonmez Bey İlginizden dolayı çok teşekkür ederim, ama her iki uygulamanın da ön belleğini temizledim işe yaramadı.
Telefonu da yeniden başlattım her ihtimale karşı, olmadı. Farklı Luncher yükledim sonuç aynı. Kilit ekranında kalıyor.
Kilit ekranı şifreli, onu devre dışı bıraktım, Cep Modunu da devre dışı bıraktım yine olmadı!!
Ön belleği temizlemek yeterli olmayabilir. Verileri tamamen temizleyin.

Oyla:

alol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Ön belleği temizlemek yeterli olmayabilir. Verileri tamamen temizleyin.
Yarenersonmez bey Tüm verileri temizle Başlatıcı ve Telefonda işe yaramadı, ben de alakalı tüm uygulamaların verilerini temizledim, en az 10 uygulama ya uyguladım ve düzeldi.

Ama sıkıntı tam olarak hangi uygulamada çözemedim.

İlginizden dolayı teşekkür ederim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Yarenersonmez bey Tüm verileri temizle Başlatıcı ve Telefonda işe yaramadı, ben de alakalı tüm uygulamaların verilerini temizledim, en az 10 uygulama ya uyguladım ve düzeldi.

Ama sıkıntı tam olarak hangi uygulamada çözemedim.

İlginizden dolayı teşekkür ederim.

Bu tür sorunlar genelde arama uygulamasından kaynaklı oluyor, ama kişiler, mesajlar gibi sistem uygulamaları da olabilir. Sorun çıkaran uygulamayı bulup verilerini silmeniz çözüm sağlıyor. Sorununuz şimdilik çözülmüş olabilir ama ileride tekrar yaşarsanız aynı şekilde uygulama verilerini temizleyerek düzeltebilirsiniz.

Oyla:

alol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Bu tür sorunlar genelde arama uygulamasından kaynaklı oluyor, ama kişiler, mesajlar gibi sistem uygulamaları da olabilir. Sorun çıkaran uygulamayı bulup verilerini silmeniz çözüm sağlıyor. Sorununuz şimdilik çözülmüş olabilir ama ileride tekrar yaşarsanız aynı şekilde uygulama verilerini temizleyerek düzeltebilirsiniz.
Anladım, Bilgilendirmeniz den dolayı teşekkür ederim.
Allaha emanet olun..

Oyla:

Ozdenow

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozdenow
Cihazım
A2
Konular
0
Kesin ve basit cozum uygulamalar-telefon-bildirimler-gelen arama bildirimlerini (yaziyi )tiklayinca acilan ekranda ses cikar ve ekranda goster. Cikiyo onu secin problem kalmaz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

mahubey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Mi 8
Konular
2