Asdq Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Heyo Cihazım Mi8 Konum Null Katılım 11 Şubat 2020 Konular 33 Mesajlar 269 Tepkime puanı 88 Puanları 43 18 Nisan 2020 #1 Mi 6 ekran için öneriniz,parmak izi de çalışıyorsa iyi olur, teşekkürler....site önerinizi bekliyorum
Mi 6 ekran için öneriniz,parmak izi de çalışıyorsa iyi olur, teşekkürler....site önerinizi bekliyorum
S StreX Emekli Yönetici Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Cihazım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Konum ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Katılım 5 Haziran 2018 Konular 241 Mesajlar 9.770 Çözümler 21 Tepkime puanı 10.490 Puanları 338 18 Nisan 2020 #2 Asdq' Alıntı: Mi 6 ekran için öneriniz,parmak izi de çalışıyorsa iyi olur, teşekkürler.... Genişletmek için tıkla ... N11 gibi sitelerden yorumlara bakarak almanızı tavsiye ederim montajı kendiniz yapacaksanız eğer Oyla: Oyla 0 Downvote
Asdq' Alıntı: Mi 6 ekran için öneriniz,parmak izi de çalışıyorsa iyi olur, teşekkürler.... Genişletmek için tıkla ... N11 gibi sitelerden yorumlara bakarak almanızı tavsiye ederim montajı kendiniz yapacaksanız eğer
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.183 Puanları 338 18 Nisan 2020 #3 1 aydir ekran bulamadınız mi ? Yardım - Ekran mi 6 Ekranım pert oldu.deneyimlediginiz bir ekran satan yer varmı mi 6 için.ekranlarin çoğu sıkıntılı oldugundan forum.miuiturkiye.net Bu siteden alabilirsiniz... Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Oyla: Oyla 0 Downvote
1 aydir ekran bulamadınız mi ? Yardım - Ekran mi 6 Ekranım pert oldu.deneyimlediginiz bir ekran satan yer varmı mi 6 için.ekranlarin çoğu sıkıntılı oldugundan forum.miuiturkiye.net Bu siteden alabilirsiniz... Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
S StreX Emekli Yönetici Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Cihazım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Konum ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Katılım 5 Haziran 2018 Konular 241 Mesajlar 9.770 Çözümler 21 Tepkime puanı 10.490 Puanları 338 18 Nisan 2020 #4 Yardım - Ekran mi 6 önceden açılmış konudan devam edelim mümkünse aynı problem için farklı konu açmayalım. Oyla: Oyla 0 Downvote
Yardım - Ekran mi 6 önceden açılmış konudan devam edelim mümkünse aynı problem için farklı konu açmayalım.