Soru mi 6 ekran ve batarya

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
arkadaslar mi 6 cebımı yuzde 20den mi 20000 paworpankım ıle sarj ettıgım ekran suresı 32 saat vermıstı sımdı kendı sarj aletı yuzde 10da koydum sarja tam doldu ekran suresı 20 saat verdı sızce normalmı benım aşırı cok kullanımım olmuyor ama yınede cep elımden dusmuyor yaklasık sabah tam doldugunda ertesı gun oglen sarja kokuyorum sızce normalmı

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
arkadaslar mi 6 cebımı yuzde 20den mi 20000 paworpankım ıle sarj ettıgım ekran suresı 32 saat vermıstı sımdı kendı sarj aletı yuzde 10da koydum sarja tam doldu ekran suresı 20 saat verdı sızce normalmı benım aşırı cok kullanımım olmuyor ama yınede cep elımden dusmuyor yaklasık sabah tam doldugunda ertesı gun oglen sarja kokuyorum sızce normalmı
Hocam mi6 telefon ile 32 saat ekran süresi mi aldım diyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum ?

Mi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Hocam mi6 telefon ile 32 saat ekran süresi mi aldım diyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum ?

%20'de powerbank takmış arkadaş. 20000 mah'lik powerbank ile bu süreyi almış.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
%20'de powerbank takmış arkadaş. 20000 mah'lik powerbank ile bu süreyi almış.
Bunu anladım zaten, demek istediğim ben mi6 ile 32 saati bırak 20 saat ekran süresi alan ne duydum ne gördüm. Acaba algilamamda mi sorun var çözemedim şu an :)

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bir iki şarj sonrası (Powerbank ile yapın lütfen) 40 Saat üzeri rahat alırsınız

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Bunu anladım zaten, demek istediğim ben mi6 ile 32 saati bırak 20 saat ekran süresi alan ne duydum ne gördüm. Acaba algilamamda mi sorun var çözemedim şu an :)

Bence şarj tam dolmamış ve istatistikler sıfırlanmamıştır. 11 12 saat duyduk da 20 falan imkansız diye düşünüyorum. Sanırım dolumda %96'da falan istatistikler sıfırlanıyor. Powerbank takılıyken kullanıldığında tam dolum yapmadan şarjdayken kullanılmış oluyor yani. 20000 mah powerbank ile de o süreler alınabilir.

Oyla:

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok ben sanırım yanlış anlattım ekran süresini bilmiyordum onu bugün takip edicem aslında demek istediğim paworbank ile tam dolum yaptığımda şarjdan çıkarmadan ekranda süre yazıyor onu demek istedim, bu arada cebi alalı 2 hafta oldu kusuruma bakmayın yeniyim

Oyla:

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Yok ben sanırım yanlış anlattım ekran süresini bilmiyordum onu bugün takip edicem aslında demek istediğim paworbank ile tam dolum yaptığımda şarjdan çıkarmadan ekranda süre yazıyor onu demek istedim, bu arada cebi alalı 2 hafta oldu kusuruma bakmayın yeniyim
2'nci kez okuduğumda anladım. :) şarj dolduğunda görünen o süreyi çok önemsemeyin. Kullanım alışkanlıklarınıza ve istatistiklere göre bir süre tahmini yapıyor telefon sadece. Ama hiç tutmuyor o süre o yüzden takılmayın.

Oyla:

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün kendi şarjı ile tam dolum yaptım şarjdan çıkarmadan ekranda görünen süreyi demek istedim yeniyim ne yapsam yeridir)))

Oyla:
Üst Alt