- Adım
- Tuğser
- Cihazım
- mi6 128gb
- Konular
- 5
Merhaba arkadaşlar yaklaşık beş altı aydır xiaomi mi 6 kullanmaktayım.Cihazdan genel anlamda memnunum diyebilirim fakat bu şarj olayını çözemedim..Bugüne kadar maximum gördüğüm ekran süresi 4,5 saat..Yazılım versiyonu ile ilgili olduğunu düşünmüyorum her zaman böyle idi..Sadece ilk alındığı zamanlar iyi gidiyordu..
Şimdi ekran görüntülerinden de anlayacağınız üzere toplada 29 dakika ekran süresi ile %84 e düşmüş durum da..bu süre zarfında sadece wi-fi ve senkronizasyon açık olur...konum Bluetooth ve hücresel veri de kapalı durumdadır.. Forumlarda gördüğüm kadarıyla insanlar 6-7 saat ekran süresi aldığından bahsediyorlar.. çoğu uygulamada pil kısıtlaması da var..
Biraz uzun oldu vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi ekran görüntülerinden de anlayacağınız üzere toplada 29 dakika ekran süresi ile %84 e düşmüş durum da..bu süre zarfında sadece wi-fi ve senkronizasyon açık olur...konum Bluetooth ve hücresel veri de kapalı durumdadır.. Forumlarda gördüğüm kadarıyla insanlar 6-7 saat ekran süresi aldığından bahsediyorlar.. çoğu uygulamada pil kısıtlaması da var..
Biraz uzun oldu vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi