Yardım Mi 6 ekran kırıldı.yardim

Hakanyasar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.1.0
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mi 6 telefonumu düşürdüm .ekran catladi kullanıyorum ama çok telefoncular bilmiyor .hatta bulaşmak istemiyorlar.garanti çok para diye ve uzun sürer diye yollamadim.bunlarin ekranı parmak izle bir
Kimi orjinal ekran olsa sadece LED ekran değişse yeter kimi komple ekran parmak iziyle değişmeli diyor.o zaman parmak izi bazıları çalışır bazıları çalışmaz diyor.bunun özelliği zaten hızlı parmak izi olması.degisen eden yapan varmı.napmali

Utkusahin12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi 6
Konular
27
Kardeşim Xiaomi kırık cam garanti den başka bir yere verme garanti yeri bile kötü yapacak yapacak bir şey sıkıntı hep yaşayacaksın

Oyla:

Akamurat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
7.0 nougat
Cihazım
Mi6
Konular
0
Ber mi6 kırmış biri olarak yazıyorum.
Led ekran değişimi çok zor araştırdım. Hatta çatlaklarla bile koruyucu takıp kullandım ama artık çatlaklardan görme zorluğundan dolayı değiştirmek zorunda kaldım.
Xiaomi servisi diye Eminönü'nde değiştirttim. 3 defa ekran değiştirildi. İlkinde dokunmatik çalışmadı. Sonra tekrar yeterli gelmedi değişmesi. Sonra onlar farketmesede ben Rehk ayarlarında bozukluk olduğunu farkettim. Nihayet 3 cüde oldu. Dokunmatik asla orjinalli gibi değil. Ama şu var sorun hızda değil algılamada. Bazen parmak ucu değdiğinde bile açıyor. Bazen çıldırtıyor

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
yani ekranı kırdımı at çöpe

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Hakanyasar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ber mi6 kırmış biri olarak yazıyorum.
Led ekran değişimi çok zor araştırdım. Hatta çatlaklarla bile koruyucu takıp kullandım ama artık çatlaklardan görme zorluğundan dolayı değiştirmek zorunda kaldım.
Xiaomi servisi diye Eminönü'nde değiştirttim. 3 defa ekran değiştirildi. İlkinde dokunmatik çalışmadı. Sonra tekrar yeterli gelmedi değişmesi. Sonra onlar farketmesede ben Rehk ayarlarında bozukluk olduğunu farkettim. Nihayet 3 cüde oldu. Dokunmatik asla orjinalli gibi değil. Ama şu var sorun hızda değil algılamada. Bazen parmak ucu değdiğinde bile açıyor. Bazen çıldırtıyor
Bende araştırdım Xiaomi servis diye 350 yapıyor Tahtakale de.ama nasıl olur bilemedim orayı diyorsan yaptirmayim. Orijinal sipariş mi versem ekran napsam 600u bulir ama

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bende araştırdım Xiaomi servis diye 350 yapıyor Tahtakale de.ama nasıl olur bilemedim orayı diyorsan yaptirmayim. Orijinal sipariş mi versem ekran napsam 600u bulir ama
GSM iletişim vardı sitelerinde numaraları var arayıp onlarla bir konuş

Oyla:
Üst Alt