Yardım Mi 6 Ekran Kaydedici Sesleri Kaydetmiyor.

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Merhaba arkadaşlar dün farkettimki ekran kaydı yaparken kaydettiğim videonun veya oyunun sesleri çıkmıyor.
Ayarlardan "Ses Kaynağı" na geldim fakat 2 seçenek var "Sessiz" ve "Mikrofon" Mikrofon seçtiğimde çok kötü bir ses kaydı alıyorum malesef. Halbuki ses kaynağı seçeneğinin altında "Sistem sesleri veya mikrofon yazıyor" sanırım bi hata var benimkinde.
Bunu düzeltemezsem önereceğiniz bir ekran kaydı uygulaması önerirmisiniz ?

yavuzubeyd

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuzhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
2 ay sonra hortlatmış olur muyum bilmiyorum ama aynı sıkıntı bende de var. Redmi 5 Plus kullanıyorum mikrofon ve sessizden başka bir seçenek yok. Sistem seslerini kayda alamıyorum.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bende herşeyi kaydediyor,öksürüğü horlamayı hırlamayı bile alıyor, ayrıca ekranda ses varsa onları da alıp götürüyor. Mi6 eu beta rom kullanıyorum.aynı apk yı burda paylaşayım kurun bakalım sizde de çalışacak mı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• MiuiScreenRecorder.apk
    2,1 MB · Görüntüleme: 145
Oyla:

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular
50
Bende herşeyi kaydediyor,öksürüğü horlamayı hırlamayı bile alıyor, ayrıca ekranda ses varsa onları da alıp götürüyor. Mi6 eu beta rom kullanıyorum.aynı apk yı burda paylaşayım kurun bakalım sizde de çalışacak mı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bende hoparlör seçeneği yok neden olabilir? verdiğiniz apk'yi indirdim ama paket bozuk dedi yüklenmedi.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam bende hoparlör seçeneği yok neden olabilir? verdiğiniz apk'yi indirdim ama paket bozuk dedi yüklenmedi.
Nokai 3310 kullandığından olabilir mi hocam?Hocam gözünü seveyim lütfen bi problem belirtirken cihaz rom ve sürüm bilgilerini paylaşırsanız herkes mutlu olur.bu alışkanlık haline getirmemiz gereken bişey aslında

Oyla:

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular
50
Nokai 3310 kullandığından olabilir mi hocam?Hocam gözünü seveyim lütfen bi problem belirtirken cihaz rom ve sürüm bilgilerini paylaşırsanız herkes mutlu olur.bu alışkanlık haline getirmemiz gereken bişey aslında
Doğru diyorsunuz unutmuşum :)
Global kararlı v9520

Oyla:

Fullhd

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Arkadaşlar uygulama.yuklenemedi hatası alıyorum böyle dosyalarda bi yardımcı olun çözemedim

Oyla:
Üst Alt