- Konular
- 14
mi 6 telefonumda kapasatif tuşların olduğu bölümde dokunmatik sapıtma oluyor, oyun oynarken ve klavye ile mesaj yazarken sıkıntı çok hissediliyor, bir sürü kostüm rom denememe rağmen aynı sorunu hep yaşadım muhtemelen donanımsal bi sıkıntı var, kapasatif tuşları yazılım ile kapatıp sanal tuşları açtım bide öyle denedim ama sıkıntı yinede devam etti düşünceme göre telefonun ekranının alt tarafına dokunduğumda kapasatif tuşlar la bi iletişime geçiyor ekran sapıtıyor du bantla kapattım komple kapasatif tuşların olduğu bölümü yazılımsal tuşlar la şimdilik idare ediyorum oyun oynarken klavye ile yazı yazarken sıkıntı çıkarmıyor, ama buna kesin bi çözüm bulmam lazım ekran değişimi yapmaya korkuyorum daha kötü olur diye çünkü ekran değişimi yapanlar genelde hiç memnun değil ne yapmam lazım sizce şuanki durum resimde göründüğü gibi bilen biri mutlaka vardır acaba temperli cam veya nano cam taktırsam ekran la kapasatif tuşların iletişimini keser mi? bant bu sıkıntıyı çözdü gibi ama görüntü kötü bu arada klavye ile yazı yazarken dokunmatik problemi oluyorsa bu bant olayını mutlaka deneyin derim geçici çözüm olabilir
Mi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi