Yardım Mi 6 ekran dokunmatiği ve parmak izi çalışmıyor

mucizelereinanırmısın

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mevlide
Cihazım
mi 6
Konular
2
Merhabalar.Telefonun sesi az geldiği için hoparlör çıkışını temizleyelim dedik.Fakat iki tane çıkış olduğu için karıştı.Diğer tarafa toplu iğne sokmuşuz.sadece power ve ses tuşları çalışıyor.Ekran dokunmatiğinin donanımına zarar verdik sanırım.Telefon tamircisine verdim fakat sadece ekran değişse yeter dedi ki bence sorun başka.Sizce ne olabilir?Ve çözümü nedir?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konunuzu delta servis başlığı altına açmışsınız... Bu bölüm sadece Delta Servis garantisi altındaki cihazlara yetkili personel tarafından destek sağlanması için oluşturulmuştur. Konunuzu ilgili bölüme alıyor ve konu başlığınızı forum kurallarımıza uygun şekilde yeniden düzenliyorum.

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Merhabalar.Telefonun sesi az geldiği için hoparlör çıkışını temizleyelim dedik.Fakat iki tane çıkış olduğu için karıştı.Diğer tarafa toplu iğne sokmuşuz.sadece power ve ses tuşları çalışıyor.Ekran dokunmatiğinin donanımına zarar verdik sanırım.Telefon tamircisine verdim fakat sadece ekran değişse yeter dedi ki bence sorun başka.Sizce ne olabilir?Ve çözümü nedir?

Bu yaptığınız işlemlerin çözümü forum da yok siz cihaza tamamen fiziksel hasarlar vermişsiniz ki bir telefoncuya götürdüğünüzde işinde Ehl-i bir arkadaşsa bu ve güveniyorsanız teslim edin değiştirsin ekranı sorun çözülmezse telefoncuya dersiniz böyle böyle dediniz hala çözülemedi diye.

Oyla:

mucizelereinanırmısın

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mevlide
Cihazım
mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konunuzu delta servis başlığı altına açmışsınız... Bu bölüm sadece Delta Servis garantisi altındaki cihazlara yetkili personel tarafından destek sağlanması için oluşturulmuştur. Konunuzu ilgili bölüme alıyor ve konu başlığınızı forum kurallarımıza uygun şekilde yeniden düzenliyorum.
Çok özür dilerim aceleyle yazdım.teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yaptığınız işlemlerin çözümü forum da yok siz cihaza tamamen fiziksel hasarlar vermişsiniz ki bir telefoncuya götürdüğünüzde işinde Ehl-i bir arkadaşsa bu ve güveniyorsanız teslim edin değiştirsin ekranı sorun çözülmezse telefoncuya dersiniz böyle böyle dediniz hala çözülemedi diye.
Forumdakilere güvendiğim için yinede bir sorayım dedim.Tamamdır.İlgilendiğiniz için teşekkürler

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Çok özür dilerim aceleyle yazdım.teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumdakilere güvendiğim için yinede bir sorayım dedim.Tamamdır.İlgilendiğiniz için teşekkürler

Evet dediğim gibi siz bence Ehl-i bir telefoncuya sormaktan kaçınmayın

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Mi 6'nın parmak izi sensörü, kapasitif tuşları ve ekranı birlikte değişir. Telefoncu arkadaş doğru söylemiş.

Oyla:
Üst Alt