Yardım mi 6 - ekran deseni saçmalıyor

htnirbixo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
galaxy w
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Büyük ihtimalle hard reset'ten başka bir çıkış yolu bulamayacağım ve veriler uçacak ama....

1- Aletin şarjı sıfırlandıktan sonra şarja taktım. Açtığımda desen kilidini doğru hatırladığımı düşünmeme rağmen kabul etmedi.
2- Koruyucu camı çıkardım.
3- Bir süre şarjda durduktan ve birkaç denemeden sonra desen kilidini kabul etti. Bu sefer ayarlardan aynı deseni girerek değiştirmeye çalıştığımda yine kabul etmedi.
4- Arada yine ek güvenlik diye desen kilidini sordu. Birinden sonra aleti yine kapadım.

Şu anda dün akşamdan beri desen kilidini kabul etmiyor. Yanlış denemeden sonra bekleme süresi 8 dakikaya çıktı. Global rom yüklü. TWRP yok. Şu anda sövüyorum ama bakalım sabaha daha da çok sövecek gibiyim.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Boot kilidi açık olsaydı twrp ile birşeyler yapılırdı bu şekilde elden ne gelir bende bilmiyorum uzun süre kullandım mi 6 s cihazı sıkıntı yaşamadım batarya ömrü bitince değişikliğe gitmiştim

Oyla:

htnirbixo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
galaxy w
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
desen kilidi noktalarında titreşim var.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Oyla:

htnirbixo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
galaxy w
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğrudur hocam ama bu şekilde yapacak bir şey yok twrp olsa ekran kilidi kaldırma işlemi basitti twrp varken yada sıfırlama yapacaksınız
ek bilgi olsun diye söyledim. dün ilk kabul etmemeye başladıktan sonra bile bir iki defa da olsa kullanabildiğim desenin nasıl olup da hata verdiğini anlamıyorum.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
ek bilgi olsun diye söyledim. dün ilk kabul etmemeye başladıktan sonra bir iki defa da olsa kullanabildiğim desenin nasıl olup da hata verdiğini anlamıyorum.
Kalibrasyon hatasıdır diye düşünüyorum hocam aklıma gelen başkada bir şey yok ilk defa duyduğum bir şey ayrıca

Oyla:
Üst Alt