Yardım Mı 6 ekran catladi

Dokuklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Mi 6
Konular
6
İyi akşamlar arkadaslar telefonumun ekranı çatladı bı yeriinde delindi ama dokunmatik parmak izi ekran çalışıyor bunu sadece ekran camı gibi bişey olur mu varsa adresi

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
İyi akşamlar arkadaslar telefonumun ekranı çatladı bı yeriinde delindi ama dokunmatik parmak izi ekran çalışıyor bunu sadece ekran camı gibi bişey olur mu varsa adresi
Maalesef hocam ekran değişmesi gerekl.Touch ID kısmı ekrana entegre cam değişmez

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Cam ise sıkıntı yok. Tahtakale Eminönü tarafında yapıyolar. xiaomiteknikservisi .com dan da bilgi alabilirsiniz

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Cam ise sıkıntı yok. Tahtakale Eminönü tarafında yapıyolar. xiaomiteknikservisi .com dan da bilgi alabilirsiniz
Hocam Mi 6'da parmak izi okuyucu ekran ile birleşik değişiyor cam değişimi olmaz zannedersem

Oyla:

Dokuklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Mi 6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parmak izi soketli camlar var 70 TL falan olmaz mı ki detaylı bi bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Parmak izi soketli camlar var 70 TL falan olmaz mı ki detaylı bi bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
Camı ekrana yapıştırmak için vakum cihazı lazım. Tamircide var o cihazdan. Tamirciye sorun net bilgi verir. Söylediğim sieteye bilgi amaçlı sorabilirsiniz

Oyla:

Dokuklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Mi 6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Camı ekrana yapıştırmak için vakum cihazı lazım. Tamircide var o cihazdan. Tamirciye sorun net bilgi verir. Söylediğim sieteye bilgi amaçlı sorabilirsiniz
Peki ekran gelinceye kadar bu ekrandaki camların dagilmamasi için ne yapabilirim

Oyla:
Üst Alt