Yardım Mi 6 Doğru desen kilidini kabul etmiyor

goktugaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ Aydın
Cihazım
mi6
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Developer Rom 9.3.28
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar telefonum xiaomi mi 6. Telefonu kapattım açtığımda normal bir şekilde deseni girmemi istedi ben de girdim ama şifreyi kabul etmiyor ve phone has been locked diyor. Forgot password dediğimde ise telefonu sıfırlamam için wipe data'ya yönlendiriyor. Telefonun içindeki verileri kaybetmeden google hesabım ya da mi hesabım ile telefona giriş yapabilir miyim ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden. Bu arada bootloader açık ve twrp yüklü.

Laztasoy01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
note 6 pro
Konular
10
Arkadaşlar telefonum xiaomi mi 6. Telefonu kapattım açtığımda normal bir şekilde deseni girmemi istedi ben de girdim ama şifreyi kabul etmiyor ve phone has been locked diyor. Forgot password dediğimde ise telefonu sıfırlamam için wipe data'ya yönlendiriyor. Telefonun içindeki verileri kaybetmeden google hesabım ya da mi hesabım ile telefona giriş yapabilir miyim ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden. Bu arada bootloader açık ve twrp yüklü.
Hocam cihazım yeni ama twrpye girdiğinizde pcye cihazı bağlarsanız dosyalar görünüyor. Görünmezse mount edin görünür.

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Rehber - TWRP İle Unutulan Telefon Şifresini Kaldırma

Oyla:

goktugaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ Aydın
Cihazım
mi6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazım yeni ama twrpye girdiğinizde pcye cihazı bağlarsanız dosyalar görünüyor. Görünmezse mount edin görünür.
Hocam twrp'ye girerken de desen istiyor ve yine doğru kabul etmiyor. Bilgisayarda da gözükmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam inceleyip sorun olursa tekrar yazacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konudakileri yaptım telefonu yeniden başlattım şifre kalktı ama uygulamaların hiçbirisine giremiyorum. Uygulamaları açmaya çalıştığımda app isnt installed on your device diyor. Ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt