Yardım Mi 6 Çooook Yavaş Şarj Oluyor

• Konbuyu başlatan dros
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 2K

dros

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur sahin
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Merhaba yaklaşık 4 aydır mi6 kullanmaktayım. Kararlı Miui 8.5.1.0 global rom kullanmaktayım. Telefon normalde hızlı şarjı destekleyip yaklaşık 1 saat 10 dk da tam kapasite şarj oluyordu. Birgün aniden şarja taktığımda yavaş şarj olduğunu farkettim. yaklaşık 5 saat 40 dk tam şarja ulaşıyor. Hızlı şarj açma kapama vs bir ayarı var mıdır bunun.
not: Kullandığım tüm şarj aletleri qc3.0
not2: Bunu farkettiğimde herhangi bir yazılım güncelleme vs olmamıştı.
not3: 2.4A-3A ve 5A destekleyen tüm kablolarla ve kendi orijinal kablosuyla denedim sonuç hep aynı.
not4: Romu tekrar yükleyip denedim sonuç yine aynı.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhaba yaklaşık 4 aydır mi6 kullanmaktayım. Kararlı Miui 8.5.1.0 global rom kullanmaktayım. Telefon normalde hızlı şarjı destekleyip yaklaşık 1 saat 10 dk da tam kapasite şarj oluyordu. Birgün aniden şarja taktığımda yavaş şarj olduğunu farkettim. yaklaşık 5 saat 40 dk tam şarja ulaşıyor. Hızlı şarj açma kapama vs bir ayarı var mıdır bunun.
not: Kullandığım tüm şarj aletleri qc3.0
not2: Bunu farkettiğimde herhangi bir yazılım güncelleme vs olmamıştı.
not3: 2.4A-3A ve 5A destekleyen tüm kablolarla ve kendi orijinal kablosuyla denedim sonuç hep aynı.
not4: Romu tekrar yükleyip denedim sonuç yine aynı.
Soket girişlerinde pislik olup olmadığını kontrol edin, varsa temizleyip tekrar deneyin....olmazsa fabrika ayarlarına dönün, düzelmesi muhtemel

Oyla:
Üst Alt