Ama wifi de çalışmıyor sim kart da görünmüyor. Imei write ile yazdım ama işe yaramadı.işe yaramaz efs dediğiniz şey cihaza özel kriptolu dosyalardır. Formatta imei gittitse yeniden imei atılacak
Size öyle gelebilir ama düzelmez.. ne tür bir işlemden sonra böyle oldu? Durup dururken mi yoksa format mı attınız? Bu kısım önemliAma wifi de çalışmıyor sim kart da görünmüyor. Imei write ile yazdım ama işe yaramadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp ile efs yedek almamıştım biri yedek alıp atsa flashlasam duzelir gibi geliyor bana
Anakart arızalandı yurtdisindan anakart getirip taktım eski anakartin imei sini de telwfoncudan buna attırdım. Ama telefonu sıfırlayınca imei silindi. Ben de başka romlar falan yükledim hepsinde de wifi ve sebeke yok. Imei write diye program var ondan imei i geri yazdırdım ama tepki yok ne yaptıysam gelmedi wifi ve sebekeSize öyle gelebilir ama düzelmez.. ne tür bir işlemden sonra böyle oldu? Durup dururken mi yoksa format mı attınız? Bu kısım önemli
Formatla gittiyse baseband sağlamdır imei atılınca düzelirAnakart arızalandı yurtdisindan anakart getirip taktım eski anakartin imei sini de telwfoncudan buna attırdım. Ama telefonu sıfırlayınca imei silindi. Ben de başka romlar falan yükledim hepsinde de wifi ve sebeke yok. Imei write diye program var ondan imei i geri yazdırdım ama tepki yok ne yaptıysam gelmedi wifi ve sebeke
Konunun bundan sonraki kısmı forum kuralları gereği yasak hocam.Imei için qcn dosyası hazırlayıp flash liyorum ama o şekilde ise yaramadı bi turlu qcn dosyalarımi bozuk acaba