Yardım Mi 6 bootloader açamama

TopalSolucan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Mİ6 4-64GB
Konular
1
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır uğraşıyorum çözemedim
Daha önce mi note 2 kullanıyordum ve onda bootloader açtım yani sms onayı ondayken aldım buna geçince almam gerek kalmadı
Geliştirici seçeneklerinden kilit açma onayı gönderdiğimde 86006 hatası alıyorum
Miunlock uygulamasında Current accpunt iş not bound to this device hatası alıyorum
Beta rom yükleyip kilit açmayı denemek istediğimde beta rom indirdim ama güncelleyici üzerinden güncelleme dpgrulanamiyorum hatası alıyorum bölge felan değiştirdim ya da dosyayı bir kaç defa indirdim nafile

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır uğraşıyorum çözemedim
Daha önce mi note 2 kullanıyordum ve onda bootloader açtım yani sms onayı ondayken aldım buna geçince almam gerek kalmadı
Geliştirici seçeneklerinden kilit açma onayı gönderdiğimde 86006 hatası alıyorum
Miunlock uygulamasında Current accpunt iş not bound to this device hatası alıyorum
Beta rom yükleyip kilit açmayı denemek istediğimde beta rom indirdim ama güncelleyici üzerinden güncelleme dpgrulanamiyorum hatası alıyorum bölge felan değiştirdim ya da dosyayı bir kaç defa indirdim nafile
gerekli işlemleri yapmışsınız gibi görünüyor cihazınızda fake rom olabilir o nedenle orjinal geliştirici romu tanımıyordur diye tahmin ediyorum edl moda alıp yüklenmesi gerekiyor olabilir
mi 6 android 8 geliştirici romu eski versiyonlarıda deneyin derim

Oyla:

TopalSolucan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Mİ6 4-64GB
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirip deniyorum telefonu migrostan almıştım geçen hafta güncelleme geldi onu yükledim fake rom olmadı pek muhtemel değil ama deneyelim bakalım

gerekli işlemleri yapmışsınız gibi görünüyor cihazınızda fake rom olabilir o nedenle orjinal geliştirici romu tanımıyordur diye tahmin ediyorum edl moda alıp yüklenmesi gerekiyor olabilir
mi 6 android 8 geliştirici romu eski versiyonlarıda deneyin derim

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam neden şöyle bi ekran resmi atmıyorsun?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

TopalSolucan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Mİ6 4-64GB
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam neden şöyle bi ekran resmi atmıyorsun?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buyur
[doublepost=1527679628,1527592158][/doublepost]En son 2 defa wipe yaptım cihaza öyle denedim birinde İngilizce kurdum us gösterdim bölgeyi vpn denedim yine olmadı sorun hala devam ediyor beta rom yükleyemiyorum ve bl kilitli açamıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-05-29-14-10-35-960_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-05-29-14-10-35-960_com.android.settings.png
    134,4 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

Bartuzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bartu
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
Ben aynı sorunu Developer Rom yükleyerek çözmüştüm. Bende de 86006 hatası veriyordu. Diğer çoğu kişi de böyle çözmüş.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Buyur
[doublepost=1527679628,1527592158][/doublepost]En son 2 defa wipe yaptım cihaza öyle denedim birinde İngilizce kurdum us gösterdim bölgeyi vpn denedim yine olmadı sorun hala devam ediyor beta rom yükleyemiyorum ve bl kilitli açamıyorum
Forumda Xiaomi tool ile bootlader kilidi kapalıyken rom kurma rehberi mevcut developer romu yükleyip mi hasapını cihaz ile eşleştirmeyi deneyin.

Oyla:
Üst Alt