Soru Mi 6 bölge değişmiyor?

tugseryldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuğser
Cihazım
mi6 128gb
Konular
5
Arkadaşlar merhaba 15 gün kadar önce mi 6 ile xiaomi ve Android ekosistemine katıldım.. cihazdan genel anlamda memnunum.. fakat cihazın Bölgesi'nin değiştiremiyorum bölge kısmında Çin yazıyor fakat üzerine tıkladığımda herhangi bir pencere açılmıyor Anladığım kadarıyla Global kararlı sürüm bunlara ilaveten telefon ile yüklü gelen bir web sitesi kısayolu var bunu kaldıramıyorum.. cihazı hepsiburada'dan aldım Fakat kutu üzerinde China mobile yazıyor Sanırım bu içinde bir operatör cihaz açılırken de reklamı çıkıyor , yardımcı olacak arkadaşlara Şimdiden teşekkürler.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam cihazın hayırlı olsun öncelikle.O bahsettiğin uygulama sanırım sistem uygulaması ve root olmadan silemezsin. Burda sitede arama yaparsan miui gizli ayarlar diye bi uygulama var. Onu kurup istemediğin uygulamaları devre dışı bırakabilirsin.ayrıca ben şuan miui9 eu beta kullanıyorum ve benim telde bölge ayarı yok sanırım.

Oyla:

tugseryldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuğser
Cihazım
mi6 128gb
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazın hayırlı olsun öncelikle.O bahsettiğin uygulama sanırım sistem uygulaması ve root olmadan silemezsin. Burda sitede arama yaparsan miui gizli ayarlar diye bi uygulama var. Onu kurup istemediğin uygulamaları devre dışı bırakabilirsin.ayrıca ben şuan miui9 eu beta kullanıyorum ve benim telde bölge ayarı yok sanırım.
Öncelikle teşekkür ederim hocam..Kız arkadaşımda da mi 4 var onda xiaomi uygulamaları vs yüklü mi kumanda falan gibi bende değil daha sonradan yükledim . Fakat miui market vs yok o tarz şeyleri de yükleyemiyorum...çok çok uzun yıllar iOS kullandım Android de çok acemiyim. Cevabınız için teşekkür ederim.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Öncelikle teşekkür ederim hocam..Kız arkadaşımda da mi 4 var onda xiaomi uygulamaları vs yüklü mi kumanda falan gibi bende değil daha sonradan yükledim . Fakat miui market vs yok o tarz şeyleri de yükleyemiyorum...çok çok uzun yıllar iOS kullandım Android de çok acemiyim. Cevabınız için teşekkür ederim.

Hocam sanırım sen global kararlı rom kullanıyorsun. Mi marketi boşver zaten de google play yokmu sende.mi kumanda google play de var bu sitede de var.arama kısmına yüklemek istediğin uygulamayı yazarsan bu sitede bulup yük leyebilirsin

Oyla:

tugseryldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuğser
Cihazım
mi6 128gb
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sanırım sen global kararlı rom kullanıyorsun. Mi marketi boşver zaten de google play yokmu sende.mi kumanda google play de var bu sitede de var.arama kısmına yüklemek istediğin uygulamayı yazarsan bu sitede bulup yük leyebilirsin
Evet hocam telefon hakkında bölümünde Global kararlı sürüm yazıyor yani çok büyük bir problem değil bunlar ama yine de bir sormak istedim.

Oyla:

ene

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
pocofone
Konular
0
Avrupa kararlı global rom yükledim ama Benimde bölge çin ve değişmiyor rom yüklemeden önce istediğim bölge seçebiliyordum Avrupa rom da bölge neden çin olur ki anlamadım düzeltilebilir mi acaba sebebi nedir acil yardım bekliyorum teşekkürler

Oyla:
Üst Alt