- Adım
- hüseyin
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 11
Arkadaşlar selamın aleyküm. Cihazımın şarj soketini iki defa değiştirdim ilk gün hızlı şarj ve bilgisayara bağlantida sorun olmuyor. Yalnız şarj ettikten sonra hızlı şarj ve bilgisayara bağlanma sorunu oluyor. Sorunun kablodan olduğunu düşünüyorum. Cihazı telefoncuya götürdüm tekrar soketi değiştirmek istedim Ama telefoncu anakart dedi anakart olsa ilk başta hızlı şarj olması ve bilgisayarın görmeside saçma olmaz mı ?
Ekleme: Bugün bulunduğum şehirde bulunan mi store mağazasına gittim. Beni servislerine yönlendirdiler. Gittim orada duran arkadaş bunlarda kronik sıkıntı şarj soketini değiştirsem bile tekrar bozulur dedi bu durum başına gelen arkadaşlar nasıl bir yol izledi paylaşırlarsa sevinirim.
Ekleme: Telefonu verdiğim usta power sorunu var bu olmaz dedi. Baktım kapağı dahi cikartmamis neye göre bakıp buna karar verdi acaba bilgisi olan varsa sevinirim.
Ekleme: Bugün bulunduğum şehirde bulunan mi store mağazasına gittim. Beni servislerine yönlendirdiler. Gittim orada duran arkadaş bunlarda kronik sıkıntı şarj soketini değiştirsem bile tekrar bozulur dedi bu durum başına gelen arkadaşlar nasıl bir yol izledi paylaşırlarsa sevinirim.
Ekleme: Telefonu verdiğim usta power sorunu var bu olmaz dedi. Baktım kapağı dahi cikartmamis neye göre bakıp buna karar verdi acaba bilgisi olan varsa sevinirim.
Son düzenleme: