Yardım Mi 6 Bilgisayar Bağlantı ve Hızlı Şarj Sorunu

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Arkadaşlar selamın aleyküm. Cihazımın şarj soketini iki defa değiştirdim ilk gün hızlı şarj ve bilgisayara bağlantida sorun olmuyor. Yalnız şarj ettikten sonra hızlı şarj ve bilgisayara bağlanma sorunu oluyor. Sorunun kablodan olduğunu düşünüyorum. Cihazı telefoncuya götürdüm tekrar soketi değiştirmek istedim Ama telefoncu anakart dedi anakart olsa ilk başta hızlı şarj olması ve bilgisayarın görmeside saçma olmaz mı ?

Ekleme: Bugün bulunduğum şehirde bulunan mi store mağazasına gittim. Beni servislerine yönlendirdiler. Gittim orada duran arkadaş bunlarda kronik sıkıntı şarj soketini değiştirsem bile tekrar bozulur dedi bu durum başına gelen arkadaşlar nasıl bir yol izledi paylaşırlarsa sevinirim.

Ekleme: Telefonu verdiğim usta power sorunu var bu olmaz dedi. Baktım kapağı dahi cikartmamis neye göre bakıp buna karar verdi acaba bilgisi olan varsa sevinirim.

Son düzenleme:

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart sıkıntılı olursa cihaz niye açılıyor deseydin hayır acaba senmi yoksa ben mi deseydin yahu anlamıyorum bide telefoncuyuz diyorlar kafayi yiyecem
Hocam şu an zaten telefon sıkıntısız çalışıyor Sadece hızlı şarj ve bilgisayar bağlantısı sorunlu. Değiştirince düzeliyor. Ben iki şeyden şüpheleniyorum biri şarj cihazı diğeri araba şarj cihazı. Bunu anlamak icin şarj soketini değiştirip arabada test etmem lazım.Diger şarj cihazını değiştirdim. Şarj cihazı orjinal poco şarj cihazı. Ama şimdi arabadan olduğunu varsayarsak telefonu takınca yine bozulacak. Çok kararsızım cihazı satacağım yaptırıp satmak mi yaptırmadan satmak mi daha mantıklı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt