Yardım Mi 6 batarya

• Konbuyu başlatan Asdq
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 1K

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
Bataryam oyunlarda baya hızlı gitmeye başladı. Onerebileceginiz,oyunlarda güzel batarya performansı verebilecek mi 6 batarya varmı? Ve mi 6 da batarya oyunlarda kaç saat gidiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pubg da mesela

allparslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alparslan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
Benim 2 sene oldu telefonu alalı yine iyi batarya ama oyun oynadıgım için bende fazla dayanması için batarya değiştim bir önceki orjinalinden iyi durumda suan DEJİ marka bataryaları ccok methettiler. Mobil legends oynuyorum pubg ayarında bir oyun tam şarjla 3-4 saat kadar kesintisiz götürüyor. Onun dısında sosyal medya ve ekran kullanımında 12 saat ve üstü performans alıyorum tavsiye ederim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim 2 sene oldu telefonu alalı yine iyi batarya ama oyun oynadıgım için bende fazla dayanması için batarya değiştim bir önceki orjinalinden iyi durumda suan DEJİ marka bataryaları ccok methettiler. Mobil legends oynuyorum pubg ayarında bir oyun tam şarjla 3-4 saat kadar kesintisiz götürüyor. Onun dısında sosyal medya ve ekran kullanımında 12 saat ve üstü performans alıyorum tavsiye ederim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sürüm ne ? Deji hızlı şarj oluyormu

Oyla:

Savklis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
T
Cihazım
Mi6
Konular
2
ben 2 gün önce deji batarya taktım. deji batarya takma kiti de gönderiyor youtube den videoları izledim kendim söktüm taktım. daha gözle görülür bir fark görmedim 4 kez bitirdikten sonra batarya kendini gösterir diyor bakıp göreceğiz.

Oyla:

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 2 gün önce deji batarya taktım. deji batarya takma kiti de gönderiyor youtube den videoları izledim kendim söktüm taktım. daha gözle görülür bir fark görmedim 4 kez bitirdikten sonra batarya kendini gösterir diyor bakıp göreceğiz.
Sonuç nasıl ?

Oyla:

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Sökme takma kısmına takıldım takarken yapıştırıcı kullanmak gerekiyor mu

Oyla:
Üst Alt