Yardım Mi 6 batarya

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
Telefonu alalı yaklaşık 2 sene oldu daha garantisi bitmedi. Daha önce bataryasını değiştiren var mı? Pek güvenemiyorum da sıkıntı olur diye. Yardımcı olur musunuz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Telefonu alalı yaklaşık 2 sene oldu daha garantisi bitmedi. Daha önce bataryasını değiştiren var mı? Pek güvenemiyorum da sıkıntı olur diye. Yardımcı olur musunuz

garanti firması ne acaba ?

Oyla:

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deltaya pek güven olmaz ama şarjın çabuk bitmesinden dolayı bende göndermeyi düşünüyorum benim serviste delta :/
şimdi telefonda hiçbir sıkıntı yok kırılmaz ekran ilk taktırdığım çizik çatlak bile yok telefona bu kadar iyi bakmışken sıkıntı yaşamak istemiyorum

Oyla:

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
şimdi telefonda hiçbir sıkıntı yok kırılmaz ekran ilk taktırdığım çizik çatlak bile yok telefona bu kadar iyi bakmışken sıkıntı yaşamak istemiyorum

Dostum valla bende telefonu alalı hemen hemen 1 sene oldu aldıktan 5 ay sonra arka camını kırdım deltaya gönderdim 1 ay içinde yaptılar telefonu geri gönderdiklerinde arka yapıştırma yerleri belli oluyordu ve aralık vardı sonra tekrar gönderip tekrar yaptırdım yani titizlikle calisilmiyorlar tek seferde yapabilmeleri şaşırtıcı olur karar senindir ama yakın zamanda bende mecbur göndermek istiyorum batarya performansindan dolayı

Oyla:

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum valla bende telefonu alalı hemen hemen 1 sene oldu aldıktan 5 ay sonra arka camını kırdım deltaya gönderdim 1 ay içinde yaptılar telefonu geri gönderdiklerinde arka yapıştırma yerleri belli oluyordu ve aralık vardı sonra tekrar gönderip tekrar yaptırdım yani titizlikle calisilmiyorlar tek seferde yapabilmeleri şaşırtıcı olur karar senindir ama yakın zamanda bende mecbur göndermek istiyorum batarya performansindan dolayı
diğer göndermek istememe nedenim uzun sürüyor oluşu, o kadar zaman telefonsuz kalamayacağım.

Oyla:

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
diğer göndermek istememe nedenim uzun sürüyor oluşu, o kadar zaman telefonsuz kalamayacağım.

Belli bir süre göndermeyince telefon gönderimi yapıyorlar onu garantiye gönderir göndermez sormanızı tavsiye ederim

Oyla:
Üst Alt