Soru Mİ 6 Batarya Sorunu

EmirMFurat21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mİ6
Konular
6
Merhaba 3 aydır 2. el Mİ 6 kullanıyorum. İlk aldığım zamanlarda 4-5 saat ucu ucuna süre alıyordum.Gereksiz uygulamaları arka plandan kapattım.Şuan daha da gerileyip sadece Instagram,Facebook,Whatsapp kulanarak 2.5 saati geçmiyor. PUBG oynadığım da dakikada 1 şarj yiyor. Gereksiz uygulamaları arka plandan kapattım. Gün boyu parlaklık %15-%30 arası ve pil kullanımı full açık. Şarjım %20-%30 arasıyken birden telefon şarj bitti diyip kapanıyor. Bazen 10dk sonra açılıyor bazen hiç açılmıyor.Şuan ki sürüm 10.0.1.0. Telefonda klon İMEİ bulunduğu için sanırım güncelleme yapamıyorum, 'Zaten Güncel' diyor. Sıfırlayınca da İMEİ'ın uçtuğunu okumuştum. Sizce batarya değişimi gerekli mi yoksa farklı şekilde çözülebilir mi ?

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
İmei ile şarjın alakası yok. Zenex

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Merhaba 3 aydır 2. el Mİ 6 kullanıyorum. İlk aldığım zamanlarda 4-5 saat ucu ucuna süre alıyordum.Gereksiz uygulamaları arka plandan kapattım.Şuan daha da gerileyip sadece Instagram,Facebook,Whatsapp kulanarak 2.5 saati geçmiyor. PUBG oynadığım da dakikada 1 şarj yiyor. Gereksiz uygulamaları arka plandan kapattım. Gün boyu parlaklık %15-%30 arası ve pil kullanımı full açık. Şarjım %20-%30 arasıyken birden telefon şarj bitti diyip kapanıyor. Bazen 10dk sonra açılıyor bazen hiç açılmıyor.Şuan ki sürüm 10.0.1.0. Telefonda klon İMEİ bulunduğu için sanırım güncelleme yapamıyorum, 'Zaten Güncel' diyor. Sıfırlayınca da İMEİ'ın uçtuğunu okumuştum. Sizce batarya değişimi gerekli mi yoksa farklı şekilde çözülebilir mi ?

Cihazı aldığınız kişi ne kadar kullanmış cihazı ?

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Tanıdıkdan aldım fazla kurcalamadım değerinden çok çok ucuza almıştım zaten.Tam hatırlamıyorum ama 1 yıldan fazla kullanmıştı

Anladım . Fabrika ayarlarına sıfırlayın diyecektim ama IMEI den bahsetmişsiniz o konuda bilgim yok diğer olasılık ise batarya 1 yıl sonra eski performansını vermiyor bu yüzden olabilir .

Oyla:

EmirMFurat21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mİ6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım . Fabrika ayarlarına sıfırlayın diyecektim ama IMEI den bahsetmişsiniz o konuda bilgim yok diğer olasılık ise batarya 1 yıl sonra eski performansını vermiyor bu yüzden olabilir .
Sizce değiştirilmeli mi ?

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Sizce değiştirilmeli mi ?

Sanırım başka seçenek kalmıyor evet . Cihazın sağında solunda köşelerinde açıklık varmı veya arka kapağında hafif bir bombe. Batarya şişme sorunu da olabilir küçük bir ihtimal .

Oyla:

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
Merhaba mi6 kullanan biriyim 13 aydır.sarjdan çıkartınca 4 saat daha 100 duruyor . veri acik bt açık ışık otomatik mobil legends oyununu 4.5 saat full araliksiz ışık ortalari geçkin tutarak oynuyorum cihazinizin bataryası tükenmiş olabilir diyeceğim fakat polimerler, lityum gibi öyle kolay kolay eskimezler ben cepporttan aldim sıfırlama yaptim imei falan istemedi.

Oyla:

lazski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Yazılım ve Donanım
Konular
1
Accubattery uygulamasıyla batarya sağlığınızı kontrol edin. Gerekli görürseniz batarya değiştirirsiniz.

Oyla:
Üst Alt